Ads Top

«Γλυκοιτάζουν» Χάντερ στον Ολυμπιακό!


Την περίπτωση του Αμερικανού σέντερ της ΑΕΚ εξετάζουν στον Ολυμπιακό.
Ο Βινς Χάντερ πραγματοποιεί μια εξαιρετική σεζόν φορώντας τα κιτρινόμαυρα.

Ο 24χρονος σέντερ της ΑΕΚ  έχει αναπτύξει μια πολύ στενή και… ιδιαίτερη σχέση με τα αντίπαλα καλάθια, ενώ είναι και υποψήφιος για το βραβείο του MVP της σεζόν στο BCL.

Ωστόσο, δεν είναι η μοναδική διοργάνωση όπου έχει «βγάλει» μάτια, μιας και είναι εξαιρετικός και στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Γεγονός που γνωρίζουν καλά στον Ολυμπιακό, αλλά και στις υπόλοιπες ελληνικές ομάδες, με σημερινό δημοσίευμα του «Κόκκινου Πρωταθλητή» να αναφέρει πως στο Λιμάνι «γλυκοκοιτάζουν» την περίπτωση του.

Στον Ολυμπιακό εξετάζουν λύσεις από την εγχώρια αγορά και κυρίως για την θέση του σέντερ, όπου θα υπάρξουν σίγουρα αλλαγές στο ρόστερ τους έπειτα από την κάκιστη χρονιά που διανύουν.

Ο Γιώργος Μπόγρης βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου, ο Ζακ ΛεΝτέι το ίδιο, ενώ κανείς δεν ξέρει ακόμα αν οι Σπερς θα θελήσουν να προσθέσουν στο ρόστερ τους τον Νίκολα Μίλουτίνοφ.

Ετσι, στο Λιμάνι «τσεκάρουν» περιπτώσεις ψηλών, με αυτή του Βινς Χάντερ να ξεχωρίζει, ενώ στα… ραντάρ τους βρίσκεται και ο Οκτάβιους Έλις, αλλά και Μπεν Μπεντίλ.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως το κασέ του σέντερ της «Βασίλισσας» είναι υψηλότερο, αφού έχει και πιο… βαρύ όνομα με παραστάσεις στο ΝΒΑ και εξαιρετική παρουσία στο Basketball Champions League με την ΑΕΚ, με τους σέντερ των Προμηθέα και Περιστερίου να μοιάζουν σαφώς πιο προσιτοί για αυτούς.

Κόκκινος Πρωταθλητής
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.