Ads Top

Γιαννακόπουλος: «Μοντέλο Μπαρτσελόνα στον Παναθηναϊκό»!


Τις σκέψεις του όσον αφορά τον τρόπο λειτουργίας του Παναθηναϊκού αποκάλυψε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στη Live Sport και τον Βασίλη Βέργη. 
Μία ημέρα μετά την επιβεβαίωση στον ΣΠΟΡ FM 94,6 της είδησης περί συμφωνίας του με την Κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα για την κατασκευή γηπέδων ποδοσφαίρου και μπάσκετ στον Βοτανικό, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποκαλύπτει μία ιδέα που μπορεί να αλλάξει επίπεδο τον Παναθηναϊκό.

«Εφόσον προχωρήσει το πρότζεκτ στον Βοτανικό, χαρίζω τις μετοχές της ΚΑΕ στον Ερασιτέχνη, ώστε να μπορέσει ο σύλλογος να λειτουργήσει στο μοντέλο της Μπαρτσελόνα. Και ο πρόεδρος να εκλέγεται από τον κόσμο», δήλωσε ο κ. Γιαννακόπουλος στη Live Sport και τον Βασίλη Βέργη.

Η ιδέα αυτή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου μπορεί να αλλάξει επίπεδο σε όλα τον Παναθηναϊκό, αφού αν υλοποιηθεί η παραπάνω σκέψη, τότε ο κόσμος θα έχει τη δυνατότητα να αποφασίζει με την ψήφο του ποιος θέλει να ηγείται της όλης προσπάθειας.

Όνειρο του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ και του Ερασιτέχνη είναι το μοντέλο της Μπαρτσελόνα, κάτι που απαιτεί την εγγραφή χιλιάδων μελών στον Α.Ο. και τη συμμετοχή τους σε αυτό το ιστορικό εγχείρημα.

Απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί, ωστόσο, να προχωρήσει με πράξεις η λύση του Βοτανικό, να δημιουργηθούν γήπεδα ποδοσφαίρου και μπάσκετ στη συγκεκριμένη περιοχή και μένει να φανεί τι θα δηλώσει στην επικείμενη συνέντευξη Τύπου (μετά τις εκλογές) ο κ. Γιαννακόπουλος.

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.