Ads Top

Θέλει να μείνει στην Ευρώπη ο Ρέι!


Η απόφαση για τον 28χρονο τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, Ροντρίγκο Ρέι έχουν παρθεί και ο Αργεντινός θα παραχωρηθεί πιθανότατα ως δανεικός σε άλλη ομάδα.
Το ενδιαφέρον ομάδων από την Αμερική για τον Ροντρίγκο Ρέι δεν προέκυψε καθόλου τυχαία. Ήδη, εδώ και μερικές εβδομάδες, ο ΠΑΟΚ και η πλευρά του Αργεντινού τερματοφύλακα συζήτησαν το ποδοσφαιρικό του μέλλον και κατέληξαν ότι θα είναι καλύτερο για όλους να βρει άλλη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Το αποτέλεσμα αυτή της συνάντησης και των κινήσεων που έγιναν από την πλευρά των εκπροσώπων του Ρέι ήταν να προκύψει ενδιαφέρον για αυτόν, σε πρώτη φάση, από την πατρίδα του και συγκεκριμένα από τη Λανούς, αλλά και από το Μεξικό και την Πατσούκα.

Λογικά, θα προκύψουν και άλλοι ενδιαφερόμενοι από τη στιγμή που ο ίδιος ο Ρέι δείχνει διάθεση να εξαντλήσει τις πιθανότητες του προκειμένου να βρει μια ομάδα στην Ευρώπη, όπου μπορεί να αγωνιστεί ως κοινοτικός με το ιταλικό διαβατήριο που έχει στην κατοχή του.

Το θέμα είναι με τι είδους συμφωνία θα αποχωρήσει από την Τούμπα o 28χρονος τερματοφύλακας. Το γεγονός ότι είχε φέτος μόλις τρεις, όλες και όλες, συμμετοχές σε αγώνες Κυπέλλου, αποκλείει την πιθανότητα να προκύψει ομάδα, πολύ περισσότερο από την Ευρώπη,  που θα καταθέσει επίσημη πρόταση για την απόκτηση του με τα χρήματα (σ.σ.1,5 εκατομμύριο ευρώ) που έδωσε ο ΠΑΟΚ στη Γοδόι Κρουζ, το καλοκαίρι του 2017.

Το γεγονός πάντως ότι ήδη έχουν προκύψει ενδιαφερόμενοι από τη Λατινική Αμερική έχει εξήγηση. Και  αυτή έχει να κάνει με το πολύ καλό όνομα που διατηρεί ο Ρέι στην πατρίδα του, από τα χρόνια στην Γοδόι Κρουζ.

Το πιο πιθανό είναι ο ποδοσφαιριστής να παραχωρηθεί ως δανεικός με οψιόν αγοράς των δικαιωμάτων του από την ομάδα που θα τον αποκτήσει. Η απόφαση πάντως για την αποχώρηση του από την Τούμπα έχει παρθεί με την τετράδα των γκολκίπερ τη νέα σεζόν να αποτελείται, τουλάχιστον με τα μέχρι στιγμής δεδομένα από τους Πασχαλάκη, Ζίβκοβιτς, Μελίσσα και το νεαρό Παπαδόπουλο.

sport24.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.