Ads Top

Το πλεονέκτημα του Μαρτίνς για τη νέα σεζόν


Η σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν από λίγες μέρες ήταν η πρώτη του Πέδρο Μαρτίνς στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού και δεν μπορεί να ισχυριστεί κάποιος ότι δεν έκανε καλή δουλειά ο Πορτογάλος. 
Η σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν από λίγες μέρες ήταν η πρώτη του Πέδρο Μαρτίνς στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού και δεν μπορεί να ισχυριστεί κάποιος ότι δεν έκανε καλή δουλειά ο Πορτογάλος.

Ο 49χρονος προπονητής των πειραιωτών δούλεψε πολύ με την ομάδα του, ασχολήθηκε με την ατομική βελτίωση των παικτών του και δεν χωρά αμφιβολία πως παρουσίασε έργο.

Όλοι άλλωστε αναγνώρισαν την δουλειά που έκανε ο προπονητής της ομάδας του Πειραιά κι αυτό είναι ένα «παράσημο» για τον έμπειρο τεχνικό του Ολυμπιακού.

Αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία και είναι ένα πλεονέκτημα για τον Μαρτίνς την επόμενη αγωνιστική περίοδο, είναι η διαφορετική αφετηρία σε ότι έχει να κάνει με τον Πορτογάλο τεχνικό των πειραιωτών.

Η περσινή χρονιά ξεκίνησε με τον προπονητή του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου να έχει το πλεονέκτημα να γνωρίζει την ομάδα του. Τη νέα χρονιά όμως τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα στον συγκεκριμένο τομέα και για τον 49χρονο τεχνικό της ομάδας του Πειραιά.

Κι αυτό είναι κάτι που μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο, ίσως και καθοριστικό, στην πορεία που θα κάνουν οι ερυθρόλευκοι και στην προσπάθεια τους για κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ξέρει πλέον καλά ο Μαρτίνς την ομάδα του, τους παίκτες του αλλά και γενικότερα τι θα συναντήσει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Κι από την στιγμή που έχει την εμπειρία της πρώτης χρονιάς τα πράγματα σίγουρα θα είναι πιο εύκολα για τον προπονητή των πειραιωτών.

Είναι κι αυτό ένα στοιχείο το οποίο δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο γιατί άλλο είναι να ξεκινά την σεζόν καινούργιος προπονητής στον πάγκο μιας ομάδας κι άλλο έχοντας την εμπειρία μιας σεζόν.

Ο Μαρτίνς λοιπόν θα ξεκινήσει την επόμενη αγωνιστική περίοδο έχοντας ένα συν σε σχέση με την χρονιά που μόλις ολοκληρώθηκε και είναι μια παράμετρος που μπορεί να βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό τον 49χρονο τεχνικό.

Κι επίσης κανείς δεν πρέπει να ξεχνά ότι ο Μαρτίνς πηγαίνει συνήθως καλύτερα στον δεύτερο χρόνο του στον πάγκο μιας ομάδας, σε σύγκριση με τα όσα είχε πετύχει στην πρώτη του χρονιά.

Είναι κι αυτό ένα στοιχείο που «λέει» πολλά για τις συνθήκες με τις οποίες θα ξεκινήσει ο Πορτογάλος την δεύτερη χρονιά του στον πάγκο του Ολυμπιακού, έχοντας προφανώς ξεκάθαρο στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.