Ads Top

Μάτος: «Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα τα παίρναμε όλα»


Για ιστορική μέρα έκανε λόγο ο Λέο Μάτος μετά την κατάκτηση του νταμπλ από τον ΠΑΟΚ, μοιράζοντας συγχαρητήρια σε όλη την οικογένεια του Δικεφάλου.
Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Βραζιλιάνος, ο στόχος του ΠΑΟΚ για την επόμενη σεζόν είναι η πρόκριση στο Champions League αλλά και να κατακτήσουν και πάλι το νταμπλ...

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το τι ακολουθεί με φόντο την επόμενη σεζόν: «Τι ακολουθεί; Ο στόχος για την επόμενη σεζόν είναι η πρόκριση στο Champions League και να κατακτήσουμε και πάλι το νταμπλ. Δεν θέλω να πω πολλά επειδή είμαι πραγματικά πολύ κουρασμένος. Θέλω απλά να δω τη γυναίκα μου και να πω ότι είμαι πολύ χαρούμενος. Συγχαρητήρια στην ομάδα, σε όλο το γκρουπ, σε όλο το επιτελείο που βρίσκεται δίπλα μας...

Δουλέψαμε πολύ σκληρά σε όλη τη διάρκεια της σεζόν και στο τέλος πήραμε αυτό που αξίζαμε. Το αξίζαμε γιατί δουλέψαμε πολύ σκληρά σε αυτή τη σεζόν και ελπίζω ότι θα συνεχίσουμε έτσι και την επόμενη σεζόν».

Για το νταμπλ: «Το πρότζεκτ που υπήρχε ήταν η κατάκτηση του τίτλου αλλά δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα τα παίρναμε όλα έτσι. Είμαι πολύ χαρούμενος, πολύ περήφανος. Είναι μία ιστορική μέρα για εμάς. Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες, σε όσους δούλεψαν στην ομάδα, στα γραφεία, στον πρόεδρο, σε όλους όσους αποτέλεσαν ένα μικρό κομμάτι όλου αυτού, αυτής της χαράς».

Για το υλικό αυτής της ομάδας: «Πιστεύω ότι έχουμε μία πολύ καλή ομάδα τα τελευταία τρία χρόνια. Ήρθαν κάποιοι πολύ δυνατοί παίκτες τότε και φυσικά κι άλλοι στην πορεία και θα πρέπει να συνεχίσουμε έτσι...».

sdna.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.