Ads Top

Ανατροπή και τελικός ΠΑΟΚ - ΑΕΚ με κόσμο στο ΟΑΚΑ!


Παρότι η πληροφόρηση που υπάρχει για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ αναφέρει πως θα διεξαχθεί χωρίς φιλάθλους, υπάρχουν αντίθετες «φωνές» για ανατροπή!
Το μεγάλο θέμα συζήτησης των τελευταίων ημερών, είναι ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ. Το αν αυτός θα γίνει στο ΟΑΚΑ με κόσμο ή χωρίς, με VAR ή χωρίς και αν εν τέλει υπάρξει ολική ανατροπή με αλλαγή ακόμα και της έδρας. Οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για τη διεξαγωγή του αγώνα στο ΟΑΚΑ, με τη χρήση του VAR αλλά χωρίς την παρουσία οπαδών των δυο ομάδων.

Η σιγουριά για το VAR και... την απουσία κόσμου

Τα ρεπορτάζ από το πρωί της Παρασκευής υποστήριζαν πως εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Γιώργος Βασιλειάδης θα ανακοινώσει πως ο τελικός Κυπέλλου θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία φιλάθλων στο ΟΑΚΑ και με χρήση του VAR! Οι λόγοι που τον ωθούν προς αυτή την απόφαση είναι πολλοί, βασίζονται στην «έξωθεν κακή μαρτυρία» των οπαδών και στην τήρηση της δημόσιας ασφάλειας. Την ίδια στιγμή, όμως, υπάρχουν πληροφορίες που θέλουν τον υπουργό να μην έχει πάρει τη οριστική του απόφαση.

Οι πιθανότητες για ανατροπή 

Οριστική απόφαση δεν έχει υπάρξει, μάλιστα γίνεται λόγος για ίσες πιθανότητες για το αν θα γίνει με κόσμο ή χωρίς ο τελικός του ΟΑΚΑ και όλα θα ξεκαθαρίσουν μέχρι το πρωί της Δευτέρας όταν και θα ανακοινωθεί η απόφαση του υπουργού. Όλα δείχνουν, πάντως, πως δύσκολα θα έχουμε αλλαγή στην έδρα αφού σε αυτό παίζει ρόλο το VAR. Οι δύο ΠΑΕ γνωρίζουν καλά πως σε κανένα άλλο γήπεδο δεν μπορεί να γίνει εγκατάσταση για χρήση VAR. Για πρώτη φορά, το Video Assistant Referee θα χρησιμοποιηθεί, ανεπίσημα, στον αγώνα της 30ης αγωνιστικής της Super League, Παναθηναϊκός-Ατρόμητος, την ερχόμενη Κυριακή (5/5, 16:00), ως μία πρόβα πριν τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου ανάμεσα στην πρωταθλήτρια 2018 ΑΕΚ και τον πρωταθλητή 2019 ΠΑΟΚ.

Τη Δευτέρα η οριστική απόφαση

Αυτό που μένει να μάθουμε, είναι το αν θα έχει κόσμο ο τελικός ή όχι. Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, έχει συλλέξει πλήθος πληροφοριών και συνεχίζει να συλλέγει κι άλλες, έτσι ώστε να καταλήξει στην απόφαση. Μια απόφαση που θα ανακοινώσει το πρωί της Δευτέρας (06/05) και θα αφορά το αν θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ή με οπαδούς ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας, ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, στις 11 Μαΐου.

onsports.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.