Ads Top

Ζέρβας: «Ο Κόνιαρης είναι εδώ και καιρό παίκτης του Ολυμπιακού»


Παίκτης του Ολυμπιακού είναι εδώ και καιρό ο Αντώνης Κόνιαρης, όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM ο Νίκος Ζέρβας, τονίζοντας όμως ότι ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται προχωρήσει άμεσα σε ανακοινώσεις. 
Δεδομένη εδώ και αρκετές εβδομάδες είναι η απόκτηση του Αντώνη Κόνιαρη από τον Ολυμπιακό, όπως επισήμανε στο περιθώριο της εκπομπής «Μπάλα ημίχρονο, μπάσκετ τελικό», ο ρεπόρτερ στα θέματα των «ερυθρολεύκων», Νίκος Ζέρβας.

Σε σχετική ερώτηση τόνισε ότι η απόκτηση του Αντώνη Κόνιαρη από τους Πειραιώτες είναι «τελειωμένη υπόθεση» αρκετές εβδομάδες πριν από την ολοκλήρωση της σεζόν, ωστόσο υπογράμμισε ότι καλό θα είναι οι φίλοι της ομάδας να περιμένουν τις εξελίξεις, αφού οι ανακοινώσεις δεν θα έρθουν άμεσα.

«Οι μεταγραφές θα αργήσουν ακόμα. Αυτό (σ.σ. Κόνιαρης) είναι τελειωμένο. Ο Κόνιαρης είναι σίγουρα παίκτης του Ολυμπιακού. Το λέμε εδώ και πάρα πολύ καιρό. Τα τυπικά απομένουν. Νομίζω όμως ότι πρέπει να περιμένουμε για έναν μήνα ακόμα. Διεργασίες και επαφές γίνονται, αλλά αποτελέσματα θα έχουμε αρχές Ιουλίου», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Ζέρβας



sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.