Ads Top

Ασταμάτητος ο Μαρινάκης - Νέες επενδύσεις με εξωπραγματικά ποσά!


Δεν φαντάζεστε που αποφάσισε να επενδύσει - Κι όμως, θα το κάνει κι αυτό!
Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, έχει βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, προκειμένου να κάνει μία αρκετά μεγάλη επένδυση. Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η Sportime και η στήλη «Agent Greek», τα λεφτά που έχει δαπανήσει ήδη ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι εξωπραγματικά. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα, ετοιμάζεται να κάνει μια γενναία επένδυση και στη γυναικεία ομάδα της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Έτοιμος να αυξήσει τις επενδύσεις του στη Νότιγχαμ Φόρεστ και σε άλλα τμήματα της είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Κι αυτό γιατί ο μεγαλοεπιχειρηματίας ετοιμάζεται να επενδύσει χρήματα και στο γυναικείο τμήμα του αγγλικού συλλόγου. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το BBC, o ιδιοκτήτης της Φόρεστ θέλει να περάσει στον σύλλογο μια ενιαία νοοτροπία και γι’αυτό επιθυμεί την συνολική αναβάθμιση όλων των τμημάτων. Αυτή την χρονιά οι γυναίκες της Νότιγχαμ Φόρεστ αγωνίζονται στην «National League North», που είναι η 3η κατηγορία. Ο Λι Μπίλιαρντ προσελήφθη σε ρόλο general manager και το τελευταίο διάστημα ψάχνει για μόνιμο προπονητή στο τμήμα, που τη φετινή σεζόν είδε την προσέλευση του κόσμου να αυξάνεται κατά 90%!

Οι επενδύσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, θα αφορούν εκτός των άλλων, την ενίσχυση προπονητικού τιμ και του ρόστερ και την ιατρική φροντίδα των παικτών.
Βαγγέλης Μαρινάκης: Τα εξωπραγματικά ποσά που έχει δαπανήσει για την Νότιγχαμ Φόρεστ

Δύο χρόνια έχουν περάσει από τότε που ο Βαγγέλης Μαρινάκης απέκτησε και άρχισε να ασχολείται επίσημα με την Νότιγχαμ Φόρεστ. Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, έχει βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, προκειμένου να κάνει μία αρκετά μεγάλη επένδυση. Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η Sportime και η στήλη «Agent Greek», τα λεφτά που έχει δαπανήσει ήδη ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι εξωπραγματικά.

Στα δύο αυτά χρόνια, οι ντόπιοι τονίζεται ότι εκτιμούν πως ο γνωστός επιχειρηματίας έχει βάλει στην ομάδα της Αγγλίας περίπου 100 εκατομμύρια ευρώ, για την αγορά, τις μεταγραφές και φυσικά τα χρέη που υπήρχαν. Έτσι η επόμενη χρονιά, πρέπει να θεωρείται ζήτημα «ζωής και θανάτου» η άνοδο στην Premier League, όπου τα οικονομικά δεδομένα αλλάζουν και τα οφέλη είναι πραγματικά τεράστια.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ σχεδιάζει το «Νέο Σίτι Γκράουντ», όπως αναμένεται να ονομαστεί το ανακατασκευασμένο, ιστορικό γήπεδο της ομάδα. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, είχε ανακοινώσει, τον περασμένο Φεβρουάριο, την πρόθεση της ανακατασκευής του γηπέδου και ήδη το πλάνο βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Ο επικεφαλής του εμπορικού τμήματος της Φόρεστ, Ντέιβιντ Κουκ, δήλωσε στα αγγλικά ΜΜΕ, ότι η Φόρεστ θα επενδύσει κοντά στα 130 εκατομμύρια ευρώ για εγκαταστάσεις παγκόσμιας κλάσης. Μάλιστα τόνισε πως έμπνευση για όσα θα απολαύσει το κοινό της ομάδας θα αποτελέσει τόσο το «Γ. Καραϊσκάκης» όσο και το νεότευκτο «διαστημικό» γήπεδο της Τότεναμ.

«Οι εγκαταστάσεις του είναι ποιότητας Champions League. Είμαστε αρκετά τυχεροί που έχουμε στο κλαμπ ανθρώπους που έζησαν την κατασκευή εκείνων των εγκαταστάσεων, που ενεπλάκησαν στην ανάπτυξή τους. Έτσι, μπορέσαμε να λάβουμε αυτές τις πληροφορίες για το τι μπορούμε να κάνουμε με τις εγκαταστάσεις που αφορούν τους παίκτες, τους οπαδούς και τα ΜΜΕ», είπε ο Ντέιβιντ Κουκ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της τοπικής Nottingham Post, η χωρητικότητα του νέου γηπέδου θα αυξηθεί κατά 8 χιλιάδες, την ώρα που τώρα φιλοξενεί 30.445 θεατές.

pagenews.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.