Ads Top

Απόφαση που θα συζητηθεί από την ΑΕΚ για τον τελικό!


Πρωτοφανή κίνηση ετοιμάζουν στην Ένωση. Πώς θα αντιδράσει ο ΠΑΟΚ; 


Είναι ίσως το τελευταίο που αναδεικνύει την αδυσώπητη και σε κάθε επίπεδο κόντρα που υπάρχει την τελευταία διετία μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Αλλα σίγουρα είναι και αυτό, ένα πολύ χαρακτηριστικό κομμάτι του (ψυχρο)πολεμικού κλίματος που επικρατεί στα δύο στρατόπεδα εν όψει και του επερχόμενου, τρίτου διαδοχικού τελικού.

Δεν είναι κανόνας, δεν είναι κάτι που ισχύει και γίνεται απαρέγκλιτα, σίγουρα όμως συνηθίζεται, παραμονές του τελικού Κυπέλλου να πραγματοποιείται μια κοινή συνέντευξη Τύπου μεταξύ των δύο προπονητών και των δύο αρχηγών των ομάδων. Δύσκολα θα γίνει κάτι τέτοιο φέτος.

Και αυτό γιατί κανείς από την ΑΕΚ, κανείς στην ΑΕΚ, δεν θέλει να έχει την παραμικρή επαφή, έστω και σε λεκτικό επίπεδο, οποιοδήποτε στέλεχος της ομάδας, είτε είναι ο Χιμένεθ είτε ο αρχηγός της με τον Ράζβαν Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος προπονητής είναι κυριολεκτικά «κόκκινο» πανί στα αποδυτήρια (και στο διοικήτηριο) της Ενωσης,  με αφορμή τις συνεχόμενες δηλώσεις του για τον τρόπο που κατέκτησε το πρωτάθλημα πέρυσι η ΑΕΚ.

Δηλώσεις που θεωρούνται – τουλάχιστον – προσβλητικές και εμπρηστικές από τους ανθρώπους της ΑΕΚ και έτσι, θεωρούν πως οποιαδήποτε πιθανότητα συνύπαρξης ακόμη και σε μια απλή συνέντευξη Τύπου αφενός θα «νομιμοποιούσε» τους ισχυρισμούς Λουτσέσκου, αφετέρου μπορεί και να έδινε – όπως εκτιμούν – πρόσθετο «χώρο» και λαβές στον τεχνικό των πρωταθλητών να ανεβάσει τους τόνους, προκαλώντας (πάντα σύμφωνα με τις απόψεις των ανθρώπων της ΑΕΚ) νέες εντάσεις.

Γι’ αυτό και δεν υπάρχει καμία απολύτως περίπτωση κοινής συνέντευξης Τύπου, κάτι που άλλωστε,  ούτε και ο ίδιος ο Χιμένεθ δεν επιθυμεί (είχε άλλωστε αρκετά να προσάψει και ο ίδιος στον Λουτσέσκου από τη συμπεριφορά του στον περυσινό τελικό), αλλά σε κάθε περίπτωση και να το ήθελε, στην ΑΕΚ δεν υπάρχει περίπτωση να δέχονταν κάτι τέτοιο μετά τα όσα έχουν προηγηθεί με τον Λουτσέσκου τον τελευταίο χρόνο.

sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.