Ads Top

Οριστικά στον τρίτο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ ο ΠΑΟΚ!


Οριστικά στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ θα βρίσκονται οι νταμπλούχοι Ελλάδος μετά τα σημερινά αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ.
Είναι πλέον οριστικό και αμετάκλητο. Ο ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει την προσπάθειά του για να βρεθεί για πρώτη φορά στην ιστορία του σε όμιλο Τσάμπιονς Λιγκ από τον τρίτο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης το προσεχές καλοκαίρι. Μετά τα σημερινά αποτελέσματα στην τελευταία ημέρα της φετινής Πρέμιερ Λιγκ η Τότεναμ εξασφάλισε και μαθηματικά την παρουσία της στην πρώτη τετράδα και άρα έχει στα χέρια της, όπως και η δεύτερη Λίβερπουλ, εισιτήριο μέσω του πρωταθλήματος τους για το επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ.

Αυτό σημαίνει πως όποια ομάδα και από τις δύο κατακτήσει το τρόπαιο στον μεγάλο τελικό της Μαδρίτης το βράδυ της 1ης Ιουνίου θα έχει έτσι και αλλιώς εξασφαλίσει την παρουσία της στους ομίλους τη νέα σεζόν από την Πρέμιερ Λιγκ. Άρα, η Σάλτσμπουργκ είναι η πρώτη ομάδα που πανηγυρίζει καθώς από τα πλέι οφ ανεβαίνει απευθείας στους ομίλους, ενώ ο πρωταθλητής Τσεχίας από τον τρίτο προκριματικό στα πλέι οφ.

Τελευταία ομάδα που ανεβαίνει είναι ο ΠΑΟΚ, από τον δεύτερο προκριματικό στον τρίτο. Άρα ο Δικέφαλος του Βορρά θα χρειαστεί να αποκλείσει δύο ομάδες έτσι να πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο για πρώτη φορά στην ιστορία του. Οι Θεσσαλονικείς θα δώσουν το πρώτο τους παιχνίδι για τη νέα σεζόν το διήμερο 6-7/8 με τους επαναληπτικούς στις 13 του ίδιου μήνα. Οι αγώνες των πλέι οφ είναι προγραμματισμένοι για τις 20-21/8 και οι επαναληπτικοί για 27-28 του ίδιου μήνα.

Να σημειώσουμε ακόμα πως σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ καταφέρει να προκριθεί από τον τρίτο προκριματικό γύρο, έχει εξασφαλισμένη παρουσία κατ’ ελάχιστον στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

sdna.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.