Ads Top

Δίνει δανεικό Έλληνα άσο ο Σαββίδης σε ομάδα της Αθήνας!


Αυτή η ομάδα είναι το απόλυτο φαβορί...
Ο Ατρόμητος για άλλη μια φορά πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν στη Super League. Αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην επιθετική του γραμμή. Σε αυτή δέσποζε φέτος ο Ευθύμης Κουλούρης. Ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος θα επιστρέψει στον ΠΑΟΚ που ανήκει και θα κριθεί αν θα συνεχίσει στους «ασπρόμαυρους». Ο Ατρόμητος για άλλη μια φορά πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν στη Super League. Αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην επιθετική του γραμμή. Σε αυτή δέσποζε φέτος ο Ευθύμης Κουλούρης. Ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος θα επιστρέψει στον ΠΑΟΚ που ανήκει και θα κριθεί αν θα συνεχίσει στους «ασπρόμαυρους».

Αυτό σημαίνει ότι η ομάδα του Περιστεριού θα πρέπει να βρει ικανό παίκτη για τη γραμμή κρούσης. Οι άνθρωποι του Ατρόμητου εξετάζουν μια περίπτωση ποδοσφαιριστή που ανήκει στους πρωταθλητές. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Γιάννη Μυστακίδη που αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στον ΠΑΣ Γιάννινα και στη συνέχεια πήγε στην Πολωνία.

Ατρόμητος: Το φλερτ με τον Μυστακίδη

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο Περιστέρι βλέπουν με θετικό μάτι την περίπτωση του νεαρού επιθετικού. Το γεγονός ότι μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια άνεση στην κορυφή της επίθεσης, αλλά και στα άκρα, τον κάνει ακόμα πιο ελκυστικό. Ο Ατρόμητος θέλει να εκμεταλλευτεί τις καλές σχέσεις που έχει με τον ΠΑΟΚ.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τα τελευταία χρόνια αρκετοί ποδοσφαιριστές του «δικεφάλου» έχουν κατηφορίσει στο Περιστέρι και έχουν δει την καριέρα τους να παίρνει τα πάνω της. Σίγουρα για τον Γιάννη Μυστακίδη η επιλογή του Ατρόμητου δεν είναι κάτι που τον αφήνει αδιάφορο. Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό αν υπάρχει κάποια επίσημη πρόταση. Ούτε αν αυτή είναι για τον δανεισμό ή την αγορά του ποδοσφαιριστή.

Τις προηγούμενες μέρες το όνομα του Μυστακίδη «έπαιξε» έντονα στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού. Ωστόσο οι «πράσινοι» διέψευσαν ότι ο παίκτης βρίσκεται στη μεταγραφική τους λίστας.

pagenews.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.