Ads Top

Ολυμπιακός: Χτυπάει σε διπλό ταμπλό για την άμυνα


Εντείνει τις προσπάθειές του ο Ολυμπιακός για να ενισχύσει άμεσα το κέντρο της άμυνας με Σεμέδο και Σκρτελ πριν μπει στην τελική ευθεία η πώληση του Σισέ. 
Η βελτιωμένη πρόταση που δελεάζει τον Μάρκους Μπεργκ.

Σε δύο ταμπλό χτυπάει ο Ολυμπιακός για να ενισχύσει το κέντρο της άμυνας. Πέρα από το δεδομένο ενδιαφέρον για τον Ρούμπεν Σεμέδο, υπόθεση την οποία έχει πάρει προσωπικά ο Πέδρο Μαρτίνς κι έχει μπει στην τελική ευθεία, οι "ερυθρόλευκοι" κυνηγούν και τον Μάρτιν Σκρτελ.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως οι αρμόδιοι του συλλόγου σε ανοικτή γραμμή με την τεχνική ηγεσία παλεύουν παράλληλα και τις δύο περιπτώσεις κι αυτό έχει -λογική- εξήγηση. Κατ' αρχήν θα πρέπει να σημειωθεί ότι από το κέντρο της άμυνας θα υπάρξουν πιθανότατα τρεις αποχωρήσεις.

Ο Μιράντα επέστρεψε ήδη στη Γουλβς έπειτα από την ολοκλήρωση του δανεισμού του. Ο Γιάγκος Βούκοβιτς παρότι δεσμεύεται ακόμη με συμβόλαιο για έναν χρόνο, θα κουνήσει μαντήλι μέχρι το τέλος του καλοκαιριού, ενώ το τελευταίο διάστημα ηχούν όλο και πιο δυνατά οι σειρήνες για τον Παπ Αμπού Σισέ.

Ο διεθνής Σενεγαλέζος, ο οποίος θα έχει υποχρεώσεις με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του και στο "Κόπα Άφρικα" έχει προσελκύσει έντονο ενδιαφέρον από το εξωτερικό και δη από τη Γερμανία, απ' όπου φέρεται να περιμένει μια καλή προσφορά σύντομα και ο Λεονάρντο Κούτρης. Για τον "βράχο" ("the rock" είναι το παρατσούκλι του Σισέ) της άμυνας του Ολυμπιακού, είναι θέμα χρόνου να έρθει η πρόταση που θα καλύψει τις ανάγκες του συλλόγου, άρα αργά ή γρήγορα θα αλλάξει φανέλα.

ΘΕΛΕΙ ΔΥΟ ΣΤΟΠΕΡ ΓΙΑΤΙ...
Επειδή στα γραφεία της Πλατείας Αλεξάνδρας έχουν πάρει τα σχετικά μηνύματα και θέλουν να είναι έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο, κινούνται παράλληλα στις υποθέσεις Σεμέδο και Σκρτελ. Με δεδομένο, μάλιστα, ότι ο Πορτογάλος παίζει συνήθως ως αριστερό στόπερ παρότι αριστεροπόδαρο, οι δύο προαναφερθέντες θα μπορούσαν να σχηματίσουν κι ένα πολύ αξιόπιστο δίδυμο. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Πέδρο Μαρτίνς είχε ανάψει πράσινο φως και για τον Ζερεμί Ματιέ, ενώ κάτι ανάλογο ισχύει και για τον Σλοβάκο αμυντικό της Φενέρ, πρώην συμπαίκτη του Ματιέ Βαλμπουενά.

Στην Τουρκία γράφουν ότι ο Ολυμπιακός ασκεί έντονο πρέσινγκ προς τον 34χρονο πρώην παίκτη της Λίβερπουλ, ο οποίος όσο δεν αποφασίζει οριστικά, τόσο θα είναι στο κάδρο. Λέγεται ότι ήδη στα χέρια του έχει δύο προτάσεις των "ερυθρολεύκων", καθώς μετά την πρώτη προσφορά ακολούθησε και δεύτερη βελτιωμένη, αλλά αυτό είναι κάτι που δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα, όπως συμβαίνει συνήθως στη διάρκεια μιας διαπραγμάτευσης.

Αυτό που πρέπει να θεωρηθεί δεδομένο είναι πως κορυφώνεται η προσπάθεια τουλάχιστον ο ένας από τους δύο να κλείσει άμεσα και να ξεκινήσει προετοιμασία από την πρώτη μέρα μαζί με Βούκοβιτς (σ.σ. μένει μέχρι να φύγει), Αβραάμ, Ουσεϊνού Μπα, μέχρι να έρθει και ο επόμενος, καθώς πέρα από τον Σισέ θα έχει υποχρεώσεις στο "Κόπα Άφρικα" και ο Μεριά.

Στο μεταξύ, οι "ερυθρόλευκοι" δεν εγκαταλείπουν τη μάχη για τον Μάρκους Μπεργκ προκειμένου να ενισχύσουν την κορυφή της επίθεσης, προσφέροντάς του, μάλιστα, τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, προκειμένου να τον δελεάσουν ακόμη περισσότερο για να πει το πολυπόθητο "ναι".

Την ίδια στιγμή εξετάζουν κι άλλες ενδιαφέρουσες περιπτώσεις, προκειμένου να είναι έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο. Αντίθετα με όσα λέγονται και γράφονται το θέμα του Μπεργκ παραμένει ορθάνοιχτο για τον Ολυμπιακό και οι αρμόδιοι του συλλόγου παρότι δεν το φωνάζουν είναι αποφασισμένοι να εξαντλήσουν τα περιθώρια, καθώς θεωρείται ως η "ιδανική επιλογή". Το συνολικό "πακέτο" που φέρονται να προσφέρουν οι "ερυθρόλευκοι" στον Σουηδό γκολτζή προσεγγίζει τα 5 εκατομμύρια συνολικά έως το 2022.

Υ.Γ.: Κάποιοι που ξέρουν περιμένουν ανακοίνωση ακόμη και μέσα στο Σαββατοκύριακο.

sport24.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.