Ads Top

Τσαμούρης: «Εκτιμώ πως μου επιτέθηκε οπαδός ποδοσφαιρικής ομάδας»!


Ο διαιτητής Αλέξανδρος Τσαμούρης στην κατάθεσή του ανέφερε πως η επίθεση στο πρόσωπό του ήταν προσχεδιασμένη και ότι εκτιμά πως του επιτέθηκε οπαδός ομάδας.
Ο διαιτητής Αλέξανδρος Τσαμούρης, που δέχτηκε επίθεση έξω από το σπίτι του το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, κατέθεσε σε αστυνομικό τμήμα του Νέου Φαλήρου και σύμφωνα με το Dikisports.blogspot.com είπε για:

Την επίθεση που του έγινε: Εκτιμώ πως αυτός που μου επιτέθηκε ήταν οπαδός ποδοσφαιρικής ομάδας. Ο δράστης δεν μου είπε το παραμικρό, αλλά κατάλαβα ότι επρόκειτο για προσχεδιασμένη ενέργεια.

Το εάν τον παρακολουθούσε κανείς: Δεν αντιλήφθηκα οποιαδήποτε παρακολούθηση. Είμαι βέβαιος ότι οι δύο δράστες με περίμεναν έξω από το σπίτι μου.

Την θεωρία της ενέδρας επιβεβαιώνει και το σχετικό υλικό από την πορεία της διαδρομής Τσαμούρη. Είναι εμφανές ότι οι δράστες γνώριζαν τον τόπο κατοικίας του Πειραιώτη ρέφερι. Από εκεί και πέρα ο επικεφαλής επί των αθλητικών ζητημάτων Αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Χαράλαμπος Βουρλιώτης, ενημερώθηκε από την προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά Ανθούλα Μπούμπα και τον Αθλητικό Εισαγγελέα Πειραιά, Αντώνη Παπαματθαίου, ότι την δικογραφία διαχειρίζεται η Διεύθυνση Αθλητικής Βίας της ΓΑΔΑ.

gazzetta.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.