Ads Top

Η επιμονή του Χασάν στις επαφές με Μπράγκα


Ο Αιγύπτιος φορ κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να παραμείνει στον Ολυμπιακό. 
Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού του ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου και στον ίδιο δρόμο έχουν μπει και πολλές ακόμα ομάδες, προσπαθώντας να υλοποιήσουν τα πρώτα βήματα τους μεταγραφικού τους σχεδιασμού.

Τον σχεδιασμό τους όμως κάνουν σε πολλές περιπτώσεις και οι παίκτες, αναφορικά με τις ομάδες που θα συνεχίσουν την καριέρα τους και σ’ αυτή την κατηγορία ανήκει και ο Αχμέντ Χασάν.

Ο Αιγύπτιος επιθετικός αγωνίστηκε με την μορφή δανεισμού στους πειραιώτες καθώς ανήκει στην Μπράγκα και ο διεθνής επιθετικός θέλει να ξεκαθαρίσει άμεσα το τοπίο αναφορικά με το μέλλον του.

Κι αυτό είναι σίγουρα ένα θέμα που έχει ενδιαφέρον για τον Ολυμπιακό, καθώς ο προπονητής των πειραιωτών, Πέδρο Μαρτίνς θέλει την παραμονή του Αιγύπτιου στην ομάδα του και την επόμενη σεζόν, αλλά όχι με τους όρους που επιθυμεί η πορτογαλική ομάδα.

Ο Χασάν λοιπόν επιμένει. Επιμένει στο δικό του σχέδιο προκειμένου να πετύχει τον στόχο του και να φορέσει και την επόμενη σεζόν την φανέλα του Ολυμπιακού.

Γνωρίζει βέβαια πολύ καλά ο Αιγύπτιος ότι η αποστολή του να πείσει την Μπράγκα να αλλάξει τακτική δεν θα είναι εύκολη, αλλά ο Χασάν θα επιμείνει μέχρι τέλους.

Ήδη οι ιθύνοντες της Μπράγκα έχουν καταλάβει πως θα μπουν σε μια διαδικασία σκληρής συζητήσεις με τον παίκτη, και το πρώτο μήνυμα του Χασάν έχει σταλεί στην διοίκηση του πορτογαλικού συλλόγου.

Ο Χασάν έχει μιλήσει με τον Μαρτίνς και του έχει επισημάνει πως είναι αποφασισμένος να πιέσει μέχρι εκεί που… δεν πάει την Μπράγκα, ώστε να βρεθεί λύση και να παραμείνει στους ερυθρόλευκους.

Αυτό όμως σημαίνει πως θα χρειαστεί και υπομονή στην συγκεκριμένη υπόθεση.

Ίσως οι συζητήσεις ανάμεσα στον Χασάν και την πορτογαλική ομάδα να «τραβήξουν» λίγο παραπάνω αλλά είναι σαφέστατο πως ο παίκτης έχει δώσει το στίγμα του στην διοίκηση της πορτογαλικής ομάδας.

Η πρώτη κίνηση από τον Χασάν έγινε και ο διεθνής επιθετικός περιμένει την απάντηση της Μπράγκα. Το σίγουρο είναι πως ο 26χρονος σέντερ φορ θα επιμένει μέχρι τέλους γιατί θεωρεί τον Ολυμπιακό πολύ μεγάλη ευκαιρία για την καριέρα του.

Έκανε την δεύτερη καλύτερη σεζόν του σε ότι αφορά το σκοράρισμα, δουλεύει μ’ έναν προπονητή που τον εμπιστεύεται και παράλληλα πέρασε πολύ καλά στην ομάδα του λιμανιού.

Είχε καλές σχέσεις με τους συμπαίκτες του, η ζωή στην Ελλάδα ήταν εξαιρετική για τον Αιγύπτιο κι αυτά μετρούν πολύ στην απόφαση ενός παίκτη.

Κι αυτό που πρέπει να έχουμε όλοι στο νου μας στην υπόθεση Χασάν είναι πως ο παίκτης έχει στα χέρια του πολλά πλεονεκτήματα σε ότι αφορά τις συζητήσεις με την Μπράγκα. Κι αυτό το ξέρει καλά και η πορτογαλική ομάδα.

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.