Ads Top

Ολυμπιακός: Επιβεβαιώνουν οι Πορτογάλοι για Χασάν!


Ο Ολυμπιακός έκανε την κίνησή του προς την Μπράγκα σχετικά με τον Αχμέντ Χασάν, ο οποίος έπαιξε φέτος ως δανεικός. 
Ο Αιγύπτιος έκανε καλές εμφανίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη, για αυτό και οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν την κίνηση να τον κρατήσουν.
Η ομάδα του Πειραιά μίλησε με την Μπράγκα, στην οποία ανήκει ο ποδοσφαιριστής, αλλά τα πράγματα δεν πήγαν καλά.

Αυτό γιατί η Μπράγκα δεν πέφτει από τα λεφτά που ζητάει και ο Ολυμπιακός δεν είναι διατεθειμένος να χαλάσει, μόνο για να πληρώσει την Μπράγκα, 4 εκατομμύρια ευρώ! Διότι μετά είναι και τα λεφτά που θα πάρει ο ποδοσφαιριστής, αλλά και η εφορία. Κάτι που σημαίνει ότι όλη η μεταγραφή του Αιγύπτιου θα φτάσει σχεδόν τα 6 εκατομμύρια ευρώ!

Ποσό το οποίο ο Ολυμπιακός δεν θα δώσει για τον Χασάν, διότι με αυτά τα λεφτά μπορεί να αποκτήσει έναν πιο δυνατό επιθετικό ο οποίος θα κάνει και μεγαλύτερη διαφορά στο αγωνιστικό κομμάτι τη νέα σεζόν.

«Ο Ολυμπιακός θα το σκεφτεί τον Ιανουάριο»

Αυτό ήταν κάτι το οποίο είχε γράψει το Sportime και το επιβεβαιώνουν πλέον και οι Πορτογάλοι.

Συγκεκριμένα η «A Bola» αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός δεν είναι διατεθειμένος να δώσει τα 4 εκατομμύρια ευρώ στην Μπράγκα και δύσκολα θα κάνει κάποια νέα κίνηση. Βέβαια το πρόσθετο στοιχείο που δίνουν οι Πορτογάλοι, είναι πως δεν αποκλείεται οι «ερυθρόλευκοι» να κινηθούν για τον Χασάν ξανά τον Ιανουάριο, διότι το καλοκαίρι του 2020 λήγει το συμβόλαιο του Αιγύπτιου με την Μπράγκα.

Κάτι που σημαίνει ότι η ομάδα του Πειραιά αν θέλει θα τον αποκτήσει ελεύθερο για το άλλο καλοκαίρι. Βέβαια αυτό είναι κάτι που αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται να υπάρχει στο μυαλό του ελληνικού συλλόγου. Αυτό που ενδιαφέρει τη δεδομένη χρονική στιγμή τον Ολυμπιακό, είναι να βρει τον επιθετικό που ψάχνει με τα προσόντα και στοιχεία που θέλει, για να μπορέσει να κλείσει ένα σημαντικό θέμα, για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

sportime.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.