Ads Top

Σενάρια για Έλληνα του ΠΑΟΚ που έβγαλε μάτια φέτος!


Τον θέλουν με 3 «μύρια» - Θα γίνει deal; - Έκανε την καλύτερη σεζόν της καριέρας του.
Ο Ευθύμης Κουλούρης βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα της Σταντάρ Λιέγης σύμφωνα με τα Βελγικά ΜΜΕ.

Ο Ευθύμης Κουλούρης πραγματοποίησε άλλη μια εξαιρετική σεζόν στη Super League. Ο νεαρός επιθετικός αγωνίστηκε στον Ατρόμητο με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ. Στο περιστέρι βρήκε για τα καλά τα πατήματα του και στο τέλος της σεζόν νίκησε τη μάχη με τον Εζεκίελ Πόνσε για το «Χρυσό Παπούτσι» στην Ελλάδα. Η χρονιά τελειώσει και σύντομα θα επιστρέψει στην ομάδα του.

Με την πληρότητα που έχει αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ στις θέσεις της επίθεσης είναι δύσκολο για τον 23χρονο να βρει χρόνο συμμετοχής. Ωστόσο δεν αποκλείεται να τον δούμε να αγωνίζεται με τη φανέλα άλλης ομάδας. Αρκετές ομάδες από το εξωτερικό παρακολουθούν την περίπτωση του και δεν αποκλείεται να κινηθούν επίσημα για την απόκτηση του.

Οι Βέλγοι θέλουν τον Ευθύμη Κουλούρη

Το Βέλγιο είναι μια χώρα που έχει κάνει…άνοιγμα προς τους Έλληνες ποδοσφαιριστές. Δημοσιεύματα από τη χώρα αναφέρουν ότι η Σταντάρ Λιέγης έχει στη λίστα της τον διεθνή επιθετικό. Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα «voetbalnieuws.be» αναφέρει πως ο 23χρονος επιθετικός, είναι ένας νέος σέντερ φορ με εξαιρετικό προφίλ και έχει τα φόντα να πρωταγωνιστήσει.

Έτσι, εκτός από την Άντερλεχτ και η Σταντάρ Λιέγης τον έχει βάλει στα ραντάρ της, τονίζοντας πως η αγοραστική του αξία κυμαίνεται στα τρία εκατομμύρια ευρώ, με τις δύο ομάδες να μην έχουν πρόβλημα να διαθέσουν ένα τέτοιο ποσό.

Τη φετινή σεζόν ο Κουλούρης έκανε τρομερή χρονιά πετυχαίνοντας 25 γκολ και μοιράζοντας πέντε ασίστ σε 35 εμφανίσεις. Οι ομάδες που καλοβλέπουν την περίπτωσή του αυξάνονται μέρα με την ημέρα και το μόνο σίγουρο είναι πως το φετινό καλοκαίρι θα είναι μεγάλο.

pagenews.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.