Ads Top

Επίσημο: Στον ΠΑΟΚ μέχρι το 2022 ο Βαρέλα!


Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την ανανέωση συνεργασίας με τον Φερνάντο Βαρέλα. 
Στον ΠΑΟΚ μέχρι το 2022 θα συνεχίσει οριστικά ο Φερνάντο Βαρέλα. Ο έμπειρος στόπερ, μετά την ανατροπή των τελευταίων ημερών, υπέγραψε νέο τριετές συμβόλαιο με τον Δικέφαλο του βορρά και οι Θεσσαλονικείς ανακοίνωσαν τη συμφωνία. 
Η ανακοίνωση 

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Φερνάντο Βαρέλα ως τον Ιούνιο 2022. 

29.05.2019 Μετά από μία τετραετία σπουδαίας καριέρας στη Ρουμανία και της Βασλούι και Στεάουα Βουκουρεστίου, αποφάσισε το καλοκαίρι του 2016 να αποδεχθεί την πρόταση του ΠΑΟΚ. Υπέγραψε το συμβόλαιο του, πήρε την οικογένεια του και εγκαταστάθηκαν στη Θεσσαλονίκη.Την συνέχεια λογικά δεν την είχαν καν ονειρευτεί. Τρία Κύπελλα Ελλάδας, ένα πρωτάθλημα, αμέτρητες ατομικές διακρίσεις και ένα πρωτόγνωρο συναισθηματικό δέσιμο που όμοιο του δεν είχε βιώσει κανένα μέλος του Varela Family. 

Μετά από έναν κύκλο συζητήσεων η χρυσή τομή βρέθηκε και ο The Beast, η σύζυγος του και τα τρία τους παιδιά δεν πάνε πουθενά.Ο στόπερ από το Πράσινο Ακρωτήρι αποδέχθηκε την πρόταση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ανανέωσε την συνεργασία του με τον Δικέφαλο μέχρι τον Ιούνιο του 2022.Ένας από τους πρωταγωνιστές της τελευταίας τριετίας, ακρογωνιαίος λίθος της ομάδας του Ράζβαν Λουτσέσκου , ένας εξαιρετικός επαγγελματίας, μία σπουδαία προσωπικότητα εντός και εκτός γηπέδου μένει για να συνεχίσει να γράφει ιστορία με την ασπρόμαυρη φανέλα. 

Καλή συνέχεια…. #TheBeast
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.