Ads Top

«Δύο ομάδες υπάρχουν στην Ελλάδα: Ο Ολυμπιακός και τα... δεύτερά του» (vids)


Σαν σήμερα το 2012, πριν από επτά χρόνια, ο Δημήτρης Μητροπάνος πέρασε στην αιωνιότητα. Μια από τις μεγαλύτερες λαϊκές φωνές στην ιστορία! 


Αλλά και ένας μεγάλος και αγνός Ολυμπιακός. Ένας φίλαθλος ή πιο σωστά οπαδός του Ολυμπιακού. Και δεν το είχε κρύψει, το έλεγε παντού και πάντα.

Ποιος να ξεχάσει την ατάκα του, σε εκπομπή στη δημόσια τηλεόραση, όταν είχε μιλήσει για τον Ολυμπιακό. Στην κουβέντα με τον Μανώλη Λιδάκη και τον Μπάμπη Στόκα, είχε πει πώς «Δύο ομάδες υπάρχουν στην Ελλάδα: Ο Ολυμπιακός και τα… δεύτερά του».


 Ο Ολυμπικός τον τίμησε και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο. Λίγες ημέρες μετά την απώλειά του, οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν το 2012 (9 Μαΐου) τη φιέστα για το 39ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους. Μια φιέστα αφιερωμένο στον σπουδαίο αυτό τραγουδιστή. Και μάλιστα, στον αγωνιστικό χώρο του «Γ. Καραϊσκάκης» είχε στηθεί μια χορογραφία, με τον Δημήτρη Μητροπάνο να χορεύει ένα από τα θρυλικά του ζεϊμπέκικα, τη «Ρόζα»!

Ο φωτισμός είχε χαμηλώσει, από τους ηλεκτρονικούς πίνακες προβλήθηκαν φωτογραφίες του Μητροπάνου, με τη μουσική να κυριαρχεί στο ναό και τον κόσμο να σιγοτραγουδά και να χειροκροτεί. Με τον τρόπο αυτό ο Ολυμπιακός τίμησε τη μνήμη του σπουδαίου αυτού καλλιτέχνη, μα πάνω από όλα φιλάθλου του Θρύλου!




gavros.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.