Ads Top

Έτοιμη η Τούμπα για το μεγαλύτερο pyroshow της ιστορίας της!


Στον ΠΑΟΚ έδωσαν και τις τελευταίες οδηγίες για την φιέστα της Κυριακής τονίζοντας ξανά πως είναι ιδιαίτερα σημαντικό οι φίλοι της ομάδας να παραμείνουν στις θέσεις τους και να απολαύσουν την φιέστα. 
Μετά την ανακοίνωση των συνδέσμων η οποία για πρώτη φορά κινείται στο σωστό πλαίσιο ενόψει της μεγάλης στιγμής για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ, και η ίδια η ΠΑΕ επιμενει πολύ στην γιορτή που θα ακολουθήσει μετά το ματς με τον Λεβαδειακό ζητώντας όπως και η ανακοίνωση των συνδέσμων οι φίλαθλοι της ομάδας να σεβαστούν την γιορτή που έχει ετοιμαστεί και να την απολαύσουν. 

Την ίδια ώρα ο ΠΑΟΚ έκανε γνωστό το τι θα ακολουθήσει μετά το τέλος του αγώνα. Μετά την απονομή, μόλις τελειώσει το 4λεπτο βεγγαλικών θα ακολουθήσει το μεγαλύτερο pyroshow στην ιστορία της Τούμπας. Συγκεκριμένα θα σβήσουν τα φώτα μετά την απονομή και τότε θα ανάψουν χιλιάδες πυρσοί και στη συνέχεια η γιορτή θα τελειώσει με την ομάδα να κάνει το γύρο του γηπέδου. Μετά την Τούμπα η ομάδα θα μεταβεί στον Λευκό Πύργο όπου θα περιμένει ο κόσμος για να πανηγυρίσουν μαζί την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

*gazzetta.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.