Ads Top

Το σήκωσε στην πιο... διαστημική φιέστα ο ΠΑΟΚ! (pics)


Το γιόρτασαν με την... ψυχή τους! Ο ΠΑΟΚ πανηγυρίζει το τρίτο πρωτάθλημα της ιστορίας του και στην Τούμπα το γιόρτασαν με μία απίθανη φιέστα, που όμοιά της δεν έχουμε ξαναδεί! 

Γιορτή ανάλογη της καταπληκτικής φετινής του πορείας προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος έκανε ο ΠΑΟΚ! Οι παίκτες, το τεχνικό τιμ, τα μέλη της ομάδας, η διοίκηση και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ το... γιόρτασαν με την ψυχή τους στην Τούμπα! Σε μια εντυπωσιακή γιορτή που δημιούργησε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, άπαντες στο ασπρόμαυρο... στρατόπεδο πανηγύρισαν την κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 34 χρόνια!

Οι παίκτες που πανηγύρισαν το πρωτάθλημα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ το 1976 και το 1985 πάτησαν χορτάρι, ενώ στο... γλέντι συμμετείχαν και όλα τα παιδιά από τις ακαδημίες. Αφού γνώρισαν την αποθέωση, στις οθόνες άρχισε να παίζει ένα βίντεο που έκανε άπαντες να... λυγίσουν. Υπό τους ήχους του τραγιουδού «Η Πόλη της Σιωπής», ένα βίντεο αφιερωμένο στα αδικοχαμένα παιδιά του ΠΑΟΚ έπαιζε στα μόνιτορ και ο κόσμος χάρισε το πιο... ζεστό χειροκρότημα!

Ακολούθησε ένα βίντεο με τον Ιβάν Σαββίδη να μιλάει, μία σύνδεση με τη Νέα Υόρκη, την Αυστραλία, ορισμένες ευρωπαϊκές πόλεις και τη Ζάμπια όπου είχε στηθεί πάρτι για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Μέχρι που ξεκίνησε η είσοδος των παικτών στον αγωνιστικό χώρο και η αποθέωση από τους 30 χιλιάδες φίλους του «δικέφαλου του βορρά».

Λύρατζης, Μπαλογιάννης, Τόσκα, Ίνγκασον, Ρέι, Πρίγιοβιτς, Καρέλης, Ενρίκε, Γλύκος, Μίσιτς, Γιαννούλης, Ολιβέιρα, Σφιντέρσκι, Βέρνμπλουμ, Ζαμπά, Ελ Καντουρί, Κάνιας, Λημνιός, Άκπομ, Σάκχοφ, Μαουρίτσιο, Μπίσεσβαρ, Βαρέλα, Κρέσπο, Πασχαλάκης, Μάτος, Πέλκας, Μαλεζάς, Βιεϊρίνια και Λουτσέσκου βγήκαν κατά σειρά στον αγωνιστικό χώρο! Ωστόσο, το καλύτερο είχε μείνει για το τέλος! Ο Ιβάν Σαββίδης μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και έγινε ο... κακός χαμός!

Λίγο αργότερα, ο Μάκης Γκαγκάτσης έδωσε το τρόπαιο στον Αντελίνο Βιεϊρίνια και ο Πορτογάλος το... σήκωσε, στέλνοντας άπαντες στον «έβδομο ουρανό»! Η νύχτα έγινε... μέρα, εκατοντάδες καπνογόνα άναψαν και ο ουρανός γέμισε πυροτεχνήματα! Το γλέντι φυσικά δεν θα μπορούσε να τελειώσει σύντομα καθώς θα τελειώσει όλο το βράδυ στον Λευκό Πύργο.

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.