Ads Top

Όλος ο ΠΑΟΚ στο πλευρό του Βιεϊρίνια (pics)


Σύσσωμη η «ασπρόμαυρη» οικογένεια, από τον Γιώργο Σαββίδη μέχρι τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, που έχει αποχωρήσει, στέκονται στο πλευρό του άτυχου αρχηγού του ΠΑΟΚ.
O τραυματισμός του Αντρέ Βιεϊρίνια έχει σοκάρει ολόκληρη την οικογένεια του ΠΑΟΚ, καθώς το μεσημέρι της Δευτέρας (15/4) επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για την σοβαρή ζημιά του αρχηγού στον αγώνα με την ΑΕΛ.
Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ θα απουσιάσει για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, που θα εξαρτηθεί από την πορεία της αποκατάστασης που θα χρειαστεί να γίνει τόσο στους χιαστού, όσο και στον μηνίσκο του.

Τα μηνύματα, μέσω του Instagram, είναι πολλά προς τον Πορτογάλο σούπερ σταρ του «Δικεφάλου». Πρώτη το βράδυ της Κυριακής (14/4) ήταν η σύζυγός του, Βάσω που έστειλε το δικό της μήνυμα.

Ο Γιώργος Σαββίδης, επίσης, έγραψε: «Ότι δεν σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό», ενώ στο πλευρό του Βιεϊρίνια είναι και αρκετοί συμπαίκτες του, όπως ο Δημήτρης Πέλκας, ο Δημήτρης Λημνιός, ο Πόντους Βέρλνμπλουμ, ο συμπατριώτης του Σέρτζιο Ολιβέιρα και ένας πρώην «ασπρόμαυρος» ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ο οποίος σχολίασε σε ανάρτηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο Instagram: «Μείνε δυνατός αρχηγέ».

*gazzetta.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.