Ads Top

Το μήνυμα της ΠΑΕ Ολυμπιακός για το Χίλσμπορο (pic)


Σαν σήμερα συνέβη η τραγωδία του Χίλσμπορο, μια από τις μεγαλύτερες στην ιστορία του ποδοσφαίρου και όχι μόνο, με την ΠΑΕ Ολυμπιακός να στέλνει το δικό της μήνυμα.
Σαν σήμερα συνέβη μία από τις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές τραγωδίες στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Ήταν 15 Απριλίου του 1989, στο παιχνίδι της Λίβερπουλ κόντρα στη Νότιγχαμ Φόρεστ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας και τίποτα δεν προμήνυες το τι θα συμβεί στο γήπεδο της Σέφιλντ Γουέντνσντεϊ, όπου διεξάγονταν το ματς.

Οι φίλαθλοι ήταν υπεράριθμοι στις κερκίδες και σε συνδυασμό με την κακή κατανομή που είχε γίνει, το κακό δεν άργησε να έρθει. Οι πολλοί οπαδοί προκάλεσαν μια ανθρώπινη «χιονοστιβάδα», με αποτέλεσμα 96 φίλαθλοι της Λίβερπουλ να χάσουν τη ζωή τους.

Στον Ολυμπιακό, που έχουν ζήσει μια παρόμοια θλιβερή κατάσταση με 21 άτομα να χάνουν τη ζωή τους στη θύρα 7, είναι λογικό να είναι λίγο πιο ευαίσθητοι σε αυτά τα θέματα, σε μια τόσο μεγάλη τραγωδία.

Έτσι η ΠΑΕ Ολυμπιακός, με ανάρτηση της στα social media, έστειλε ένα μήνυμα συμπαράστασης στην ομάδα της Λίβερπουλ, ανεβάζοντας μια φωτογραφία με τον αριθμό«96» και γράφοντας: 

«15.4.1989. Στη μνήμη των 96 θυμάτων της καταστροφής του Χίλσμπορο. You’ ll Never Walk Alone».

Δείτε την ανάρτηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:
to10.gr




Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.