Ads Top

Κόκκαλης: «O Mαρινάκης έχει όλα τα στοιχεία του Μπερλουσκονισμού»


«Ο πατέρας μου έχει αθωωθεί 52 φορές στα δικαστήρια και κάποιος θα πρέπει να ζητήσει συγγνώμη» τόνισε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στο Open Mind
«Ο κ. Τσίπρας έχει εξουσιοδοτηθεί από την ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ για να συγκροτήσει το ευρωψηφοδέλτιο. Σε αυτό το πλαίσιο συζητήσαμε και συμφωνήσαμε» τόνισε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Κόκκαλης μιλώντας στην εκπομπή Open Mind με την Έλλη Στάη.

«Σίγουρα η διαπλοκή δεν είναι κάτι που φαίνεται μπροστά από έναν φακό και θέλει να εκφέρει μία άποψη. Ο πατέρας μου δεν είναι εδώ όπως ήταν μπροστά σας πριν από είκοσι χρόνια. Προφανώς δεν κατηγορούν εμένα. Ο πατέρας μου έχει αθωωθεί 52 φορές στα δικαστήρια και κάποιος θα πρέπει να ζητήσει συγγνώμη. Τα τελευταία χρόνια δεν ασχολούμαι με τις επιχειρήσεις. Παλαιότερα ασχολήθηκα με τον Ολυμπιακό, όταν και είχα την τιμή να είμαι πρόεδρος» πρόσθεσε ο κ. Κόκκαλης.

«Λυπάμαι που ο κ. Μητσοτάκης έχει παρασυρθεί στην γραμμή του κ. Μαρινάκη. Είναι προφανές ότι ο κ. Μαρινάκης είναι ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού και έξι, επτά μέσων ενημέρωσης. Αυτά είναι τα συστατικά του Μπερλουσκονισμού» συμπλήρωσε.

Αναφορικά με την αποχώρησή του από τον «Πειραιά Νικητή»  ο κ. Κόκκαλης ανέφερε ότι «δεν χαλάνε οι σχέσεις για την πολιτική. Καταλαβαίνω τη θέση που βρέθηκε ο κ. Μώραλης. Υπηρέτησα τον κόσμο που με τίμησε και έχω την άποψη ότι ο συνδυασμός δεν είναι αυτό που ξεκίνησε. Αυτή η πολιτική δεν μ αρέσει και δεν με εκφράζει».

«Για μένα ο Ολυμπιακός είναι μία ιδέα, η μεγάλη μου αγάπη και είναι ένα σημαντικό αγαθό του νεοελληνικού πολιτισμού» κατέληξε ο κ. Κόκκαλης. 

ethnos.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.