Ads Top

Έτσι θα γίνει η μεγάλη επιστροφή στον Ολυμπιακό


Το σήριαλ με βασικό άσο και για ποιον τα δίνει όλα η διοίκηση. 
Νόμος μεταγραφικός: όταν μια υπόθεση εξελίσσεται σε σίριαλ, τότε οι προεκτάσεις της, θυμίζουν… σαπουνόπερα. Εδώ και τέσσερις μήνες κυκλοφορεί η πρόθεση του Ολυμπιακού να κρατήσει στο ρόστερ του, αγοράζοντας τον από την Πόρτο, τον Ζοσέ Σα.

Και παρότι από εβδομάδα σε εβδομάδα διαρρέεται από αισιοδοξία για happy end ως και σιγουριά και συμφωνία, κατάληξη στο θέμα του Πορτογάλου τερματοφύλακα δεν έχει υπάρξει. Διάφορα τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν στις διαπραγματεύσεις με τους «δράκους». Από τη μείωση της option αγοράς, την επαναδιαπραγμάτευση της option επαναγοράς του από την Πόρτο, τις απολαβές του ίδιου του Σα.

Εσχάτως, μαθαίνουμε πως η Μπέτις ενδιαφέρεται για τον Σα, για τον οποίο ο
Ολυμπιακός φέρεται να του προσφέρει τριπλασιασμό αποδοχών προκειμένου να παραμείνει στο λιμάνι. Ακρη όμως, ακόμη, δεν έχει βρεθεί. Και στο πλαίσιο λοιπόν αυτού του μπερδέματος, ακούγονται και κυκλοφορούν διάφορα ονόματα.

Δύο κυριαρχούν τις τελευταίες μέρες, αυτό του Ρομπέρτο και αυτό του Μαραφόνα. Διαφορετικής... υφής και προορισμού οι δυο τερματοφύλακες. Για τον 33χρονο Ισπανό θα γίνει κουβέντα μόνο αν χαλάσει του Σα. Δεν πρόκειται να αποκτηθεί ως συμπληρωματικός του Πορτογάλου. Προβληματίζει – και πρέπει να σημειωθεί – το γεγονός πως στην τριετία του στην Πριμέρα, μια σεζόν μόνο έπαιξε (στις άλλες δύο ήταν εξαφανισμένος), πέρυσι, στην υποβιβασμένη και τραγική αμυντικά Μάλαγα.

Από εκεί και πέρα, για τον Μαραφόνα, ανεξαρτήτως τι διαρρέεται και εκτιμάται, δεν αποτελεί εισήγηση του Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος γνωρίζει φυσικά πως την τελευταία διετία, ύστερα από τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στο ζενίθ της καριέρας του (τον Μάιο του 2017, όντας τότε στον προθάλαμο της εθνικής Πορτογαλίας), είναι σκιά του προηγούμενου εαυτού του.

Εννοείται πως ακόμη και αν προχωρήσει κάτι, το οτιδήποτε, στο μυαλό του Μαρτίνς ο Μαραφόνα δεν θα είναι ο βασικός του Ολυμπιακού της νέας σεζόν, γι’ αυτό και η περίπτωση του – αν και εφόσον προχωρήσει – είναι ανεξάρτητη τόσο από την έκβαση των διαπραγματεύσεων για τον Σα όσο και από την πιθανή ενεργοποίηση αυτών για τον Ρομπέρτο (σε περίπτωση που ναυαγήσει του Σα).

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.