Ads Top

Λουτσέσκου: «Πέρυσι πήραμε το Πρωτάθλημα, αλλά μας το... πήραν και βρέθηκε η ΑΕΚ με τον τίτλο»


Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αποθέωσε τη διοίκηση του ΠΑΟΚ, μίλησε για την επόμενη χρονιά του στον... «Δικέφαλο», ενώ δεν ξέχασε το περσινό πρωτάθλημα!


Ο Λουτσέσκου μίλησε στο «gsp» για τα όσα ζει στην Τούμπα, την αποθέωση, τα... παράπονα, αλλά και το μέλλον του. Τι είπε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ για τη φιέστα, αλλά και το περσινό πρωτάθλημα. Ο Ρουμάνος τεχνικός μίλησε:

Για τα συναισθήματά του: «Είναι δύσκολο να το εξηγήσεις. Όμως το πίστευα από την πρώτη στιγμή πως θα πάρουμε πρωτάθλημα. Ξέραμε πως θα πάρουμε τον τίτλο, αλλά ένα λάθος βήμα μας γέμιζε πίεση»

Για την απίστευτη φιέστα «Ηταν τρελό, υπέροχο, μοναδικό, αλλά δεν το απόλαυσα όσο ήθελα. Ημουν με τον πρόεδρο της ομάδας, συζητούσαμε για θέματα της ομάδας, πως θα την κρατήσουμε προσηλωμένη στους στόχους της. Στους δρόμους γινόταν πανζουρλισμός, ήταν κάτι το εξωπραγματικό. Εχω πάντως απίθανες εμπειρίες από αυτόν τον κόσμο. Αισθάνομαι μια ανακούφιση, μια ηρεμία, είμαι που δουλεύω σε μια τέτοια ομάδα με αυτόν τον κόσμο και αυτές τις συνθήκες.

Για την αποθέωση από τον κόσμο: Είναι πολύ ωραίο να το ακούς, οι άνθρωποι με εκτιμούν, με σέβονται. Αλλά δεν μπορώ να ξεχάσω και τα όσα έγιναν στις αρχές, όταν η ομάδα δεν πήγαινε καλά. Μετά την ήττα από την Εστερσουντ, αλλάξαμε δρόμο για να αποφύγουμε την οργή του κόσμου. Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μου για την άψογη συμπεριφορά και τον κατανόηση του τρόπου που δουλεύουμε».

Για τα όσα συνέβησαν πέρσι: Η ενόχληση και ο εκνευρισμός μας από τον χαμένο τίτλο πέρυσι παραμένει. Κερδίσαμε ένα πρωτάθλημα αλλά μας το πήραν και έτσι βρέθηκε πρωταθλήτρια η ΑΕΚ. Μας έχουν κόψει 11 βαθμούς από τις Πειθαρχικές Επιτροπές και δυο φέτος. Το ταξίδι μας έπρεπε να είναι τέλειο και ήταν. Η μάχη με τον Ολυμπιακό δεν ήταν εύκολη, όμως αποδειχθήκαμε φανταστικοί και το αξίζαμε.

Για την παραμονή του: Εχω αρνηθεί κάθε πρόταση, έχω συμβόλαιο, ρήτρα. Δεν έχω σκεφτεί να φύγω. Είμαι άνθρωπος του ΠΑΟΚ και είμαι συγκεντρωμένος εδώ»

gazzetta.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.