Ads Top

Μόνο η Μπαρτσελόνα κι ο Ολυμπιακός!


Σε θρίαμβο των αγγλικών συλλόγων εξελίσσονται λοιπόν φέτος τα Κύπελλα Ευρώπης, από την στιγμή που υπάρχουν Λίβερπουλ και Τότεναμ στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ και Άρσεναλ και Τσέλσι στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ! 
Και πλάκα πλάκα μόνο δύο ευρωπαϊκές ομάδες φέτος απέκλεισαν Άγγλους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις: η Μπαρτσελόνα του Μέσι τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Ολυμπιακός του Φορτούνη την Μπέρνλεϊ! Η άλλη αγγλική ομάδα που αποκλείστηκε, η Μάντσεστερ Σίτι, έμεινε έξω από άλλη αγγλική ομάδα, την Τότεναμ!

Η δε Μπέρνλεϊ, την οποία πολλοί υποτιμούσαν, όταν την είχε βγάλει νοκ άουτ ο Ολυμπιακός κι έλεγαν ότι θα υποβιβαστεί φέτος από την Πρέμιερ Λιγκ κλπ, κλπ, όχι μόνο δεν πέφτει, αλλά ισοβαθμεί με την Κρίσταλ Πάλας του Μιλιβόγεβιτς στην 13η θέση της βαθμολογίας, επί 20 ομάδων, δύο μόλις πόντους από την 11η Γουέστ Χαμ και τρεις από την 10η Μπόρνμουθ, άρα διεκδικεί την παρουσία της στο πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα.

Παρεμπιπτόντως, μετά και το νοκ άουτ της Γιουβέντους από τον Άγιαξ, δημοσιεύεται σε ολόκληρο τον ιταλικό Τύπο σήμερα η λίστα των ομάδων που έθεσαν φέτος εκτός μάχης τους ιταλικούς συλλόγους από τα Κύπελλα Ευρώπης. Πρόκειται για τον Άγιαξ (Γιουβέντους), την Άρσεναλ (Νάπολι), την Φρανκφούρτη (Ίντερ), τον Ολυμπιακό (Μίλαν), την Πόρτο (Ρόμα), τη Σεβίλλη (Λάτσιο) και την Κοπεγχάγη (Αταλάντα).

Κι εδώ δηλαδή βλέπουμε το όνομα του Ολυμπιακού δίπλα σε πολύ σημαντικούς συλλόγους, όπως ο Άγιαξ κι η Πόρτο και συλλόγους από τα πιο πιο σημαντικά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (Αγγλία, Γερμανία, Ισπανία)…

Ο Ολυμπιακός φέτος έκανε σπουδαία πράγματα στην Ευρώπη κι αυτά δεν παραγράφονται…

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.