Ads Top

«Ο Λυσάνδρου στην Τούμπα για την απονομή;»


Τι θα γίνει με την απονομή του πρωταθλήματος; Όλα στον Πρωινό Τύπο!
Το ερώτημα πλέον που προκύπτει στη Θεσσαλονίκη, από τη στιγμή μάλιστα που έγινε γνωστή και η πληροφορία ότι η απονομή του πρωταθλήματος θα γίνει κανονικά την Κυριακή είναι ποιος θα κάνει την απονομή.
Πάντα το κάνει ο αντίστοιχος πρόεδρος της Super League, δηλαδή τώρα ποιος; Ο Μηνάς Λυσάνδρου; Γιατί, καταλαβαίνετε, ότι δεν υπάρχουν οι καλύτερες σχέσεις μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Ειδικά μετά την περσινή ανάδειξη του πρωταθλητή μέσα από δικαστικές αποφάσεις, το θέμα προκαλεί ανησυχία για όσους βλέπουν λίγο πιο μακριά, γνωρίζοντας πρόσωπα και πράγματα.

Για να μην υπάρχουν αποδοκιμασίες και να γίνει γιορτή, όπως θέλει να την οργανώσει ο ΠΑΟΚ, για να μην έρθει και σε δύσκολη θέση ο πρόεδρος της Λίγκας, καλύτερα να βρουν κάποιον άλλο και να στείλουν για την απονομή, με δεδομένο ότι κατά την διάρκεια της περσινής χρονιάς ακούστηκε αρκετές φορές, ειδικά από τον Αλέξη Κούγια, για τον Λυσάνδρου ότι έπαιξε σημαντικό ρόλο στη νίκη της ΑΕΚ στα χαρτιά, εκείνου του περιβόητου αγώνα με τον Κομίνη και για τις υπαναχωρήσεις του στο γκολ του Βαρέλα.

*sdna.gr, Εφημερίδα Live Sport
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.