Ads Top

«Σπάνε τα ταμεία» του Ολυμπιακού για τον παικταρά!


Ποιος φέρνει τα εκατομμύρια στο λιμάνι; Πώς θα πέσουν υπογραφές;
Ολυμπιακός: Εγινε ο καλοκαιρινός… σεφτές των πολυαναμενόμενων προτάσεων για τον Μαντί Καμαρά. Όπως αναφέρει σήμερα ο "Κόκκινος Πρωταθλητής", η ομάδα που κατέθεσε πρόταση για τον Αφρικανό μέσο του Ολυμπιακού είναι η Ουντινέζε, με την απάντηση των "ερυθρολεύκων" να θέτει ως αντίτιμο για τη συναίνεσή τους, τα 15 εκατ. ευρώ.

Ποσό που μάλλον είναι απαγορευτικό για την Ουντινέζε, το ενδιαφέρον της οποίας, έτσι κι αλλιώς, προκαλεί εντύπωση. Πέρυσι, οι "τζεμπρέτε" απέκτησαν από τη Γιουβέντους τον 21χρονο Ρολάντο Μαντραγκόρα, μετατρέποντας τον σε προσθήκη ρεκόρ στην ιστορία τους, αφού δαπάνησαν 20 εκατ. ευρώ. Σκεφτείτε πως η αμέσως προηγούμενη μεγαλύτερη δαπάνη τους ήταν ακριβώς τα μισά χρήματα, που δόθηκαν το καλοκαίρι του μακρινού 1999 για τον Ρομπέρτο Μούτσι. Προφανές λοιπόν το πόσο μακριά είναι για τον ιταλικό σύλλογο τα 15 εκατ. ευρώ που αξιώνει ο Ολυμπιακός για τον Καμαρά.

Με μία όμως υποσημείωση, η οποία μπορεί να κάνει τη διαφορά εδώ. Ο Μαντραγκόρα είναι ένας κλασικός αμυντικός μέσος, ακριβώς στο στιλ του Καμαρά. Η Γιουβέντους, δίνοντας τον πέρυσι στην Ουντινέζε, έβαλε ως option επαναγοράς του τα 24 εκατ. ευρώ. Ο διεθνής με την ελπίδων της Ιταλίας έχει κάνει μια καλή σεζόν φέτος, όχι όμως τόσο καλή ώστε να αναγκάσει τη "Γηραιά Κυρία" να εξασκήσει την option της ή έστω, να προκαλέσει ενδιαφέρον από άλλους μεγάλους συλλόγους, που θα μπορούσαν να "ρεφάρουν" την ιστορική επένδυση της Ουντινέζε και παράλληλα να την στείλουν στην αγορά για αντικαταστατή του Μαντραγκόρα (Καμαρά).

Ακόμη βέβαια είναι πολύ νωρίς και η αλήθεια είναι πως με την Ουντινέζε να δίνει μάχη παραμονής στη Serie A, ούσα μόλις στο +3 από τη ζώνη του υποβιβασμού έξι αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος, δύσκολα θα ασχοληθεί ουσιαστικά, σοβαρά και μεθοδικά με μεταγραφές (είτε προσθήκες, είτε αποχωρήσεις), χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει το μέλλον της και η παραμονή της στα "σαλόνια" του καμπιονάτο.

Σε κάθε περίπτωση όμως, αφενός κρατάμε το (εκδηλωμένο βάσει του ρεπορτάζ του "Κόκκινου Πρωταθλητή") ενδιαφέρον της και κυρίως, την τιμή που όρισε βάσει αυτού ο Ολυμπιακός για την πώληση του Καμαρά: 15 εκατ. ευρώ.

sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.