Ads Top

Σαββίδης: «Συγκεντρωμένοι μόνο στη μαθηματική εξασφάλιση του τίτλου»


Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ, ξεκάθαρισε προς τους συνεργάτες του, πως δεν θα πρέπει να ασχολείται κανείς με τις φιέστες και τις γιορτές, πριν την μαθηματική εξασφάλιση του τίτλου. 
Αρκετά ανήσυχος ήταν ο Ιβάν Σαββίδης στις συνεχείς συσκέψεις που είχε με τους επιτελείς του στον ΠΑΟΚ και με τα στελέχη της ΠΑΕ.

Το αφεντικό του Δικεφάλου του Βορρά, ήταν στενοχωρημένος και με την ατυχία του Αντελίνο Βιεϊρίνια, που αποτελεί τον τελευταίο κρίκο στην αλυσίδα μιας σειράς τραυματισμών και έκανε τις επισημάνσεις του και γι’ αυτό το κομμάτι.

Οι παρατηρήσεις του ωστόσο, αφορούσαν και το κομμάτι, πως η ομάδα, όπως έγινε προφανές και από την αναμέτρηση στην AEL FC Arena, ασχολήθηκε πάρα πολύ, περισσότερο απ’ όσο θα έπρεπε, με το τι θα συνέβαινε στα επινίκια, αν η ομάδα εξασφάλιζε από την Κυριακή το απόγευμα τον τίτλο.

Ο Ιβάν Σαββίδης θέλησε να προσγειώσει άπαντες στην πραγματικότητα, επισημαίνοντας μάλιστα πως αυτή η κατάσταση αφαιρεί από τη συγκέντρωση της ομάδας.

Ο ιδιοκτήτης του Δικεφάλου του Βορρά ξεκαθάρισε σε όλους τους τόνους, πως θα πρέπει όλοι να επικεντρωθούν στην μαθηματική εξασφάλιση του τίτλου και κατόπιν ν’ ασχοληθούν με την φιέστα και την γενικότερη γιορτή που θ’ ακολουθήσει και ζήτησε απ’ όλους να είναι αποκλειστικά επικεντρωμένοι στην υλοποίηση του στόχου, προκειμένου να έρθει η μέρα της χαράς και της περηφάνιας που θα είναι η μαθηματική κατάκτηση του τίτλου.

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.