Ads Top

Τέλος το "αγαπημένο παιδί" του Μπλατ - Τελειώνει άμεσα!


Έξαλλοι μαζί του στο Λιμάνι, ετοιμάζει βαλίτσες - Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι στο ματς με το Περιστέρι και «τελειώνει» από τον Ολυμπιακό!


Ο Ντέιβιντ Μπλατ είναι έξαλλος με τον Ζακ ΛεΝτέι, ο οποίος είναι… τελειωμένος από τον Ολυμπιακό.

Υπό διαφορετικές (κανονικές) συνθήκες, ο Ολυμπιακός θα αναζητούσε παίκτη, έτσι ώστε να γεμίσει η φροντ λάιν και να μπορέσει στα πλέι οφ να διεκδικήσει τον μοναδικό τίτλο που του έχει απομείνει. Τώρα, όμως, με… δεδομένο (;) ότι δεν θα φτάσει ως εκεί, είναι μάλλον απρόσφορο μέσο η άμεση αντικατάσταση του Ζακ ΛεΝτέι, ο οποίος έχει κλείσει (ουσιαστικά) τον σύντομο κύκλο του στον Πειραιά.

Η εμφάνισή του στον αγώνα κόντρα στο Περιστέρι ήταν η σταγόνα που έκανε το ποτήρι να ξεχειλίσει. Ο Ντέιβιντ Μπλατ εξοργίστηκε με τον παίκτη του, όχι τόσο γιατί βρέθηκε σε… κακό φεγγάρι, αλλά επειδή προσέγγισε το παιχνίδι με λάθος τρόπο, θέλοντας να δηλώσει «παρών» δια της επίθεσης, επιδιώκοντας την καλή στατιστική του εικόνα.


Ο Αμερικανός ήταν αδιάφορος στο πίσω μέρος του γηπέδου, οι αντίπαλοι τον περνούσαν σαν να ήταν αόρατος κι ο προπονητής του τον αντικατέστησε αρκετές φορές νωρίτερα απ’ όσο θα ήθελε, ενώ την ώρα που ήταν στον πάγκο του τα έψαλλε κανονικά.

Συνολικά η εικόνα του ΛεΝτέι δεν είναι αναμενόμενη. Ήταν δεδομένο πως και αυτό και ο Ουίλιαμς Γκος ήταν… ρισκαδόρικες επιλογές, αλλά του «κοντού» βγήκε, γι’ αυτό και θα παραμείνει και του χρόνου στο λιμάνι. Αντίθετα, ο «ψηλός» πέρασε και δεν ακούμπησε κι είναι αμφίβολο αν θα ολοκληρώσει τη σεζόν στον Πειραιά.

Αν μείνει ως το τέλος (που δεν αργεί), θα είναι γιατί ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να αναζητήσει άλλον ξένο, από τη στιγμή που δεν έχει γίνει δεκτό το αίτημά του να παίξει κόντρα στον Παναθηναϊκό με ξένους διαιτητές. Ως εκ τούτου δεν συντρέχει λόγος να ψάξουν στην αγορά, όμως από την άλλη ο ΛεΝτέι δεν έχει μέλλον στους «ερυθρόλευκους».

Παρότι είχε κάποιες εντυπωσιακές εμφανίσεις -κυρίως ως 4άρι- δεν είχε διάρκεια και συνέπεια στην απόδοσή του, δεν βοήθησε όσο έπρεπε, γι’ αυτό και η θητεία του ολοκληρώνεται άδοξα.

Μένει να μάθουμε αν θα υπάρξει και τυπική αποδέσμευση «εδώ και τώρα», ή αν απλά στο τέλος της σεζόν θα λήξει η συνεργασία.

to10.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.