Ads Top

Πρόεδρος Λας Πάλμας: «Ο Ματέο Γκαρσία πωλήθηκε!»


Οπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της Λας Πάλμας στον Ισπανικό Τύπο, η πώληση του Ματέο Γκαρσία ολοκληρώθηκε χωρίς όμως να αναφέρει το όνομα της ομάδας που τον απέκτησε. 
Παράλληλα οι Ισπανοί «εμπλέκουν» και τους ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και ΑΕΚ στην υπόθεση.

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις στο θέμα του Ματέο Γκαρσία! Όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της Λας Πάλμας, Μιγκέλ Ανχελ Ραμίρεζ στην laprovincia.es η πώληση του Αργεντίνου εξτρέμ ολοκληρώθηκε, χωρίς όμως να αποκαλύψει το όνομα της ομάδας που τον απέκτησε.

«Ο Ματέο Γκαρσία έχει πωληθεί. Δεν πρόκειται να πούμε ποια ομάδα τον αγόρασε, λόγω ρήτρας εμπιστευτικότητας, την οποία θα σεβαστούμε. Όταν έρθει η ώρα θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις», είπε χαρακτηριστικά ο Ραμίρεζ, με την εν λόγω ιστοσελίδα να υποστηρίζει ότι από την πώληση αυτή η Λας Πάλμας θα έχει συνολικό κέρδος τριών εκατομμυρίων ευρώ.

Κάπου εδώ οι Ισπανοί κάνουν αναφορά και σε ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό ΑΕΚ όσον αφορά τα «σενάρια» πώλησής του παίκτη, τονίζοντας οτι υπήρξε έντονο ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες της Σούπερ Λίγκα πριν των Θεσσαλονικέων.

Θυμίζουμε ότι πριν από λίγες μέρες, ο τεχνικός διευθυντής του Αρη, Ντίνος Διαμαντόπουσλος ταξίδεψε στην Ισπανία προκειμένου να διαπραγματευτεί την πώληση του 22χρονου ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στον Αρη με τη μορφή δανεισμού. 

Το συμβόλαιο του Ματέο Γκαρσία ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι.

to10.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.