Ads Top

Γκιλιέρμε: "Του χρόνου θα είμαστε πολύ πιο δυνατοί"


Ο Γκιλιέρμε μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με την Ξάνθη, όπου αναδείχθηκε MVP και αναφέρθηκε στο σήμερα και στο αύριο του Ολυμπιακού, αλλά και στον εαυτό του. 
Τι ανέφερε με τη σειρά του ο Μαντί Καμαρά.

Ο Γκιλιέρμε μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με την Ξάνθη στο Φάληρο (4-0), όπου αναδείχθηκε MVP με δυο γκολ και μια ασίστ και αναφέρθηκε στο σήμερα και στο αύριο του Ολυμπιακού, αλλά και στον εαυτό του. Μεταξύ άλλων, χαρακτήρισε επιτυχημένη τη σεζόν της ομάδας του παρά τα λάθη που έγιναν μέσα στη σεζόν και πως του χρόνου οι Πειραιώτες θα είναι πολύ πιο δυνατοί.

Για το ότι άρχισε να σκοράρει και έχει 4 γκολ στα τελευταία 3 ματς: "Δεν ξέρωπώς συμβαίνει αυτό, αλλά είμαι ευτυχισμένος, είμαι πολύ ευτυχισμένος και γιατί κατάφερα να βοηθάω την ομάδα, αλλά κυρίως γιατί η ομάδα κερδίζει. Θα πάμε στο επόμενο παιχνίδι με αυτοπεποίθηση, θέλουμε αυτές οι στιγμές να συνεχίζονται, ελπίζει να βάλει και άλλα γκολ, και να συνεχίσουμε έτσι και στα επόμενα δύο παιχνίδια".

Για το εάν του πέρασε απ το μυαλό του το χατ τρικ: "Όχι δεν μου έχει συμβεί ποτέ, πέρασε απ το μυαλό μου, όμως δεν είναι αυτό το πιο σημαντικό. Το πιο σημαντικό είναι, αυτό που σκεφτόμουν, να συνεχίσω να παίζω, να δίνω ασίστ. Δεν συγκεντρώθηκα στο να βάλω γκολ, ελπίζω να συνεχίσω να βοηθάωι την ομάδα έτσι και ελπίζω πως κάποια άλλη φορά θα ξανασυμβεί".

Για το γεμάτο γήπεδο: "Κάναμε κάποια λάθη φέτος, όμως σε γενικές γραμμές μπορω να πω πως ήταν μια πετυχημένη χρονιά, μια καλή χρονιά. Αυτό λοιπόν έκανε χαρούμενους τους φιλάθλους μας και το μόνο που θέλω να τους πω, είναι πως τους ευχαριστώ πάρα πολύ, για την στήριξη και για την παρουσία τους που ήταν πάντα δίπλα μας. Ελπίζουμε την επόμενη χρονιά να είμαστε ακόμα καλύτεροι. Τα πράγματα να πάνε ακόμα καλύτερα, να είμαστε το ίδιο δυνατοί και μαζί με τους φιλάθλους μας να έχουμε μια καλύτερη χρονιά από φέτος".

Για το καλό ποδόσφαιρο: "Πραγματικά πιστεύω πως ο προπονητής μεταδίδει αυτοπεποίθηση σε όλους τους ποδοσφαιριστές. Κάνουμε μια πολύ καλή προπόνηση κάθε μέρα, πολύ σκληρή και γι αυτό είμαστε πανέτοιμοι στον αγώνα, να δείξουμε αυτό που έχουμε κάνει στις προπονήσεις. Επίσης έχουμε ένα πολύ καλό σύνολο ποδοσφαιριστών, όχι μόνο αυτόν που παίζουν συχνά, αλλά και αυτοί που δεν παίζουν τόσο. Είναι πολύ ποιοτικοί παίκτες και γι αυτό όλοι μαζί μπορούμε να παρουσιάσουμε στον αγώνα αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις μας. Με μεγάλη αυτοπεποίθηση, με ένα πολύ καλό προπονητή που μας δουλεύει πολύ καλά και αυτό είναι το αποτέλεσμα".

Για τις προσδοκίες του χρόνου: "Σίγουρα του χρόνου θα είμαστε πολύ πιο δυνατοί, γιατί έχουμε μεγάλη δίψα να συνεχίσουμε με αυτό το τρόπο και ακόμα καλύτερα την επόμενη χρονιά".

Για την φάση στο πρώτο ημίχρονο που έφτασε κοντά στο χατ τρικ: "Ναι την θυμάμαι πολύ καλά, και στο ημίχρονο το συζητούσαν όλοι, ότι θα μπορούσε να είχα κάνει χατ τρικ σήμερα, όμως δεν ήταν αυτός ο στόχος μου, δεν είναι αυτό το πιο σημαντικό πράγμα. Το πιο σημαντικό είναι η ομάδα να κερδίζει και να πάμε στο επόμενο παιχνίδι το ίδιο καλοί".

ΚΑΜΑΡΑ: "ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ"

Ο Μαντί Καμαρά μίλησε για το πώς έζησε το ματς: "Είμαστε πραγματικά πολύ ευτυχισμένοι γιατί σήμερα είδαμε τη χαρά και τα συναισθήματα των φιλάθλων, που από την αρχή της χρονιάς, μας ακολουθούν κι αυτό τα λέει όλα".

Για τις προσδοκίες που δημιουργεί η ομάδα για την επόμενη σεζόν: "Είμαστε εδώ για να κάνουμε τους φιλάθλους μας χαρούμενους και για να αποδείξουμε στον κόσμο που έρχεται να μας δει, τι είμαστε ικανοί να προσφέρουμε στον αγωνιστικό χώρο. Θέλουμε λοιπόν να τους παρουσιάζουμε ένα ωραίο παιχνίδι, ωραίο θέαμα και να είναι ικανοποιημένοι".

Για τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα της χώρας του: "Είναι η πρώτη φορά που θα πάρω μέρος σε μια τέτοια διοργάνωση με την εθνική μου ομάδα. Στόχος μου είναι να πάω εκεί για να βοηθήσω τη χώρα μου να πάει όσο καλύτερα μπορεί".

sport24.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.