Ads Top

Έβγαλε είδηση η φιέστα του ΠΑΟΚ - Ποιοι «τελειώνουν από τον ΠΑΟΚ!


Είχε...αποκαλύψεις η χθεσινή φιέστα του ΠΑΟΚ, καθώς φάνηκε ποιοι έχουν «τελειώσει» ήδη από τον ΠΑΟΚ - Υπογράφει σε ομάδα της Αθήνας ο ένας!
Μέσα στο γενικό χαμό της χθεσινής εορταστικής βραδιάς, λίγοι ίσως παρατήρησαν ότι υπήρξαν παίκτες στο ρόστερ του ΠΑΟΚ που δεν παρουσιάστηκαν ποτέ στη φιέστα που στήθηκε στην Τούμπα.
Μέσα στο γενικό χαμό της χθεσινής εορταστικής βραδιάς, λίγοι ίσως παρατήρησαν ότι υπήρξαν παίκτες στο ρόστερ του ΠΑΟΚ που δεν παρουσιάστηκαν ποτέ στη φιέστα που στήθηκε στην Τούμπα. Πριν την απονομή της κούπας από τον Μάκη Γκαγκάτση, ένας προς ένας οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου παρουσιάστηκαν και ανέβηκαν στο βάθρο γνωρίζοντας την αποθέωση. Από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο. Από τον Μαουρίσιο με την πατερίτσα, μέχρι τον Πρίγιοβιτς που πλέον δεν ανήκει στην ομάδα, ή τον Γλύκο που ήταν ωσεί παρών φέτος στην ομάδα και το καλοκαίρι θα αποτελέσει παρελθόν, όπως αναφέρει το inpaok.gr.

Τα ονόματα που δεν ακούστηκαν και δεν πανηγύρισαν μαζί με τους υπόλοιπους την κατάκτηση του πρωταθλήματος ήταν ο Ευγένιος Χατσερίδης και ο Μάριος Σιαμπάνης. Ο Ουκρανός αμυντικός μάλιστα είχε πάρει μέρος σε 11 παιχνίδια της Super League με 758 λεπτά συμμετοχής, παρόλα αυτά δε βρέθηκε ούτε καν στο γήπεδο. Ο Έλληνας τερματοφύλακας δεν είχε παίξει ούτε λεπτό φέτος, αλλά ήταν “παρών” στη θύρα των επισήμων ως θεατής. Το προφανές, και αυτό που αποδείχθηκε στην πράξη, είναι ότι και οι δυο αποτελούν “ξένο σώμα” για την ομάδα, από την οποία -έτσι κι αλλιώς- θα αποχωρήσουν στο τέλος της σεζόν.

Ο ΠΑΟΚ ζει την μεγαλύτερη στιγμή της σύγχρονης ιστορίας του. Μετά από 34 χρόνια ο «δικέφαλος του βορά» είναι και πάλι η κορυφαία ομάδα στην Ελλάδα.

Οι «ασπρόμαυροι» επικράτησαν του Λεβαδειακού με 5-0 και εξασφάλισαν και μαθηματικά την επιστροφή στην κορυφή του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αυτό το πρωτάθλημα το περίμεναν γενιές και γενιές οπαδών του ΠΑΟΚ και η γιορτή πρέπει να είναι ανάλογη της μεγάλης προσμονής που υπάρχει.

ΠΑΟΚ: Φιέστα στα πρότυπα της Ευρώπης

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δούλεψαν πυρετωδώς προκειμένου να ετοιμάσουν μια γιορτή που θα μείνει αξέχαστη σε όλο τον κόσμο της ομάδας. Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης με το Λεβαδειακό η Τούμπα φόρεσε τα γιορτινά της.

Στο κέντρο του γηπέδου στήθηκε ένας διάδρομος και μια οθόνη. Όλοι οι παίκτες βγαίνουν από τα αποδυτήρια και περπατάνε μέχρι το χορτάρι, κάτω από αποθέωση από τους «ασπρόμαυρους» οπαδούς.

pagenews.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.