Ads Top

Αυτός ο παίκτης φέρνει «χρυσάφι» στον Ολυμπιακό!


Δεν είναι ο Καμαρά - Βασικός άσος των Πειραιωτών έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων στην Ευρώπη.



Τον Καμαρά, η Μίλαν τον ξέρει. Τον έχει παρακολουθήσει καθόλη τη διάρκεια της σεζόν, όπως άλλωστε και άλλοι, πρωτοκλασάτοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι. Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι όμως με τον Αφρικανό μέσο του Ολυμπιακού: η μέτρια εικόνα του στο δεύτερο μισό της σεζόν, σε πλήρη αντιδιαστολή με το εντυπωσιακό του ξεκίνημα, έχει "παγώσει" αρκετούς από τους ενδιαφερόμενους.

Αυτό που ξέρουν στον Ολυμπιακό είναι πως οι εκτιμήσεις που γίνονταν μεσούσης της σεζόν, πλέον, δεν υφίστανται και πως η τάση που επικρατεί αναφορικά με τον Καμαρά είναι… αναμονής.

Αναμονή για μια ακόμη σεζόν, προκειμένου να τσεκαριστεί πλήρως, αναζητώντας μεγαλύτερη συνέχεια και συνέπεια στο παιχνίδι του. Συνεπώς, προτάσεις όπως αυτές που άπαντες πιθανολογούσαν για το καλοκαίρι (+15 εκατ. ευρώ) μάλλον θα πρέπει να τις ξεχάσουμε. Και τουλάχιστον στον Ολυμπιακό, κάνουν τον σχεδιασμό τους χωρίς να έχουν ενδείξεις πως μια τέτοια πρόταση αναμένεται τους επόμενους μήνες.

Αυτό που έχει πάντως σημασία να καταγραφεί από την παρουσία του scout της Μίλαν (σ.σ. χαμηλόβαθμoς στην ιεραρχία των «ροσονέρι», περισσότερο εντεταλμένος με το scouting στις μικρές ηλικίες) είναι πως αυτός που "γυάλισε" πιο πολύ από οποιονδήποτε άλλο και κινείται σταθερά "κάτω από τα ραντάρ" του scouting, είναι ο Ομάρ Ελαμπντελαουί.

Ο Νορβηγός, όπως σωστά έχει επισημανθεί, κάνει καταπληκτική σεζόν, με νούμερα που περισσότερο ταιριάζουν σε εξτρέμ, παρά σε ακραίο μπακ. Εχει κερδίσει σημαντικό έδαφος από αυτό που έχασε από την πρότερη προσπάθεια του στην Αγγλία και τη Χαλ και σταθερά κερδίζει πόντους στην αξιολόγηση πολλών ευρωπαϊκών ομάδων. Στα συν του, το γεγονός πως το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται στο τέλος της επόμενης σεζόν, οπότε ανήκει και αυτός στη λίστα των "είτε υπό πώληση είτε προς ανανέωση" ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού.

Ακόμη και οι απολαβές του, που είναι πολύ υψηλές για ακραίο αμυντικό (ξεπερνάνε τις 700.000 ευρώ) δεν μοιάζουν -πλέον- αποθαρρυντικές για τους ευρωπαϊκούς συλλόγους, αφού ο Νορβηγός έχει μπει για τα καλά στις λίστες τους και, όπως τουλάχιστον εκτιμάται στον Ολυμπιακό, είναι από τους βασικούς (αν όχι ο βασικότερος μαζί με τον Σισέ) υποψήφιος να φέρει μια δελεαστική πρόταση το καλοκαίρι…

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.