Ads Top

Οι μεταγραφές του ΠΑΟΚ - Τι ετοιμάζει ο Σαββίδης!


Ιδού το πλάνο για τον νέο ΠΑΟΚ. 
Δεν το λέμε κατ’ υπερβολή, αλλά προφανώς ισχύει: σε αρκετές περιπτώσεις, ό,τι διαβάζετε εδώ γίνεται… trend. Ανεξαρτήτως ομάδας και θέματος, ο «σκύλος» δίνει την τάση στο ρεπορτάζ, πάντα έγκυρος και προφανώς… έγκαιρος. Σημερινό πρωτοσέλιδο της – καλά ενημερωμένης σε θέματα ΠΑΟΚ – Metrosport, συγκεκριμενοποιεί το πλαίσιο στο οποίο οι επικείμενοι πρωταθλητές θα κινηθούν στο προσεχές μεταγραφικό παζάρι: προσθήκες δηλαδή παικτών «με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας, μεταπωλητική αξία και ευρωπαϊκές εμπειρίες, στα πρότυπα Ακπομ και Σβιντέρσκι», σημειώνεται χαρακτηριστικά.

Ο,τι ακριβώς σας έχει ενημερώσει ο sportdog τουλάχιστον έναν μήνα νωρίτερα. Η πολιτική για τον ΠΑΟΚ δεν χαράκτηκε τώρα, αλλά ουσιαστικά διαφοροποιήθηκε με σαφή κατεύθυνση την περασμένη μεταγραφική περίοδο, όταν και επιλέχθηκε να αντικατασταθεί ο Πρίγιοβιτς με τον Σβιντέρσκι, να έρθει ο Ινγκασον (εφόσον παρουσιάστηκε η ευκαιρία) και να… ανηφορίσει Τούμπα νωρίτερα του προβλεπόμενου ο Γιαννούλης, προκειμένου να μειωθεί ο μέσος όρος ηλικίας του – είναι η αλήθεια κομματάκι – επιβαρυμένου ηλικιακά ρόστερ του «δικεφάλου».

Πλέον, αυτό το καλοκαίρι, ο ΠΑΟΚ δεν θα κάνει τίποτα το διαφορετικό από το συνεχίσει τη συγκεκριμένη πολιτική. Ετσι κι αλλιώς, οι κινήσεις που καλείται να κάνει, οι προσθήκες που πρέπει να κάνει στο γεμάτο ρόστερ του είναι μετρημένες. Μια κεντρικού μέσου, σε περίπτωση που δεν βρεθεί λύση με την αγορά του Σέρτζιο Ολιβέιρα (ο οποίος επίσης «περπατώντας» στα 27 του είναι ο νεαρότερος από όλους τους υπάρχοντες μέσους του ρόστερ -, ενός ποιοτικού εξτρέμ, που θα διεκδικήσει θέση βασικού και από εκεί και πέρα μιας – πιθανότατα συμπληρωματικής λύσης στην επίθεση και μιας ακόμη στην καρδιά της άμυνας (σ.σ. ενώ έχει αποκτηθεί και ο Ζίβκοβιτς από την Ξάνθη).

Ολ’ αυτά με την προϋπόθεση πως δεν θα υπάρξει πώληση, αυτονόητο πως οποιοσδήποτε φύγει από τους θεωρούμενους βασικούς θα αντικατασταθεί, πάντα με το συγκεκριμένο πλαίσιο πολιτικής, το οποίο πλέον δεν αλλάζει με τίποτα στον ΠΑΟΚ, αφού και αγωνιστικά και οικονομικά, αποφέρει καρπούς.

sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.