Ads Top

«Γυάλισε» στη Μίλαν ο Γκιγιέρμε, ρώτησε και για Καμαρά


Η Μίλαν βρέθηκε στο Γ. Καραϊσκάκης, παρακολούθησε την αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στην Ξάνθη και εντυπωσιάστηκε πολύ από τους Γκιγέρμε και Καμαρά.
Ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε την Ξάνθη την οποία διέλυσε με 4-0 παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο και ενθουσιάζοντας τους φιλάθλους του.

Εκτός από αυτούς όμως, εντυπωσιασμένοι από το φαληρικό στάδιο έφυγαν και οι άνθρωποι της Μίλαν που παρακολούθησαν από κοντά την αναμέτρηση.

Δύο από τους παίκτες των ερυθρόλευκων μάλιστα εντυπωσίασαν τους Ιταλούς. Πρόκειται για τους Μαντί Καμαρά και Γκιγέρμε. Για τον νεαρό αμυντικό χαφ μάλιστα οι ροσονέρι είχα κουβέντα με ανθρώπους του Ολυμπιακού σύμφωνα με την «Sportime», με τους τελευταίους να αξιώνουν πάνω από 15 εκατ. ευρώ.

Ποσό που φαίνεται απαγορευτικό για την ώρα, αλλά είναι ένας τρόπος για να παραμείνει ο παίκτης στον Ολυμπιακό και τη νέα σεζόν και αν όλα πάνε καλά να αυξήσει ακόμα περισσότερο την αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Από την άλλη οι Μιλανέζοι έφυγαν από το γήπεδο με… γεμάτο μπλοκάκι για χάρη του Γκιγέρμε σύμφωνα με την «Sportday», με τον Βραζιλιάνο να είναι πραγματικά εντυπωσιακός στο ματς έχοντας επιβλητική παρουσία και σκοράροντας μάλιστα και δύο γκολ και τον Ολυμπιακό να μην είναι απίθανο να δεχτεί κρούση και για τον Βραζιλιάνο.

to10.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.