Ads Top

«Τρέλανε» Μίλαν και Ίντερ ο Μαρίνος του Ολυμπιακού!


Στου Ρέντη για την αναμέτρηση της Κ19 του Ολυμπιακού με την Ξάνθη βρέθηκαν σκάουτερ της Μίλαν και της Ίντερ με τα βλέμματα των Ιταλών να κερδίζει ο 18χρονος εξτρέμ των ερυθρόλευκων, Γιώργος Μαρίνος. 
Τα βλέμματα των Ιταλών σκάουτερ που βρέθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου στου Ρέντη τράβηξε ο Γιώργος Μαρίνος. Ο 18χρονος αριστεροπόδαρος εξτρέμ των ερυθρόλευκων διατήρησε την απόδοσή του σε υψηλά στάνταρ, πετυχαίνοντας και τα δύο γκολ της Κ19 των Πειραιωτών στο ματς απέναντι στην Ξάνθη (2-0).

Στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού βρέθηκαν για την συγκεκριμένη αναμέτρηση σκάουτερ της Ίντερ και της Μίλαν και φυσικά ο νεαρός μεσοεπιθετικός δεν πέρασε απαρατήρητος.

Ο παίκτης αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τον Αστέρα Τρίπολης και έχει συμβόλαιο με τους ερυθρόλευκους έως το καλοκαίρι του 2022. Φέτος, πραγματοποιεί εξαιρετική χρονιά με την Κ19 έχοντας φτάσει τα 10 και τις 9 ασίστ σε 24 παιχνίδια, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που ο Πέδρο Μαρτίνς τον έχει «ανεβάσει» για προπονήσεις με την πρώτη ομάδα.

*sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.