Ads Top

Η τηλεθέαση «χτύπησε κόκκινο» στη φιέστα του ΠΑΟΚ!


Το OPEN TV έδειξε σε απευθείας μετάδοση την φιέστα του ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και η τηλεθέαση βάρεσε... κόκκινο! 
Σε prime time Κυριακής δεν έχει ξανακάνει διψήφια νούμερα το Open!

Η υπερπαραγωγή του ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος έπειτα από 34 χρόνια έπιασε τόπο, καθώς το Open TV κατέγραψε διψήφια νούμερα στην prime time σε όλη τη διάρκεια του event!

Την ίδια ώρα στα άλλα κανάλια υπήρχαν εκπομπές με μεγάλο ανταγωνισμό, όπως είναι το Survivor και το Your Face Sounds Familiar, αλλά η φιέστα του ΠΑΟΚ κατέκτησε και τα ποσοστά τηλεθέασης.

Στο ανδρικό κοινό 25-54 η live μετάδοση  από την Τούμπα έκανε σε μέσο όρο τετάρτου ακόμα και 22,1%, ενώ ο μέσος όρος από τις 21.15 μέχρι τις 22.45 που ολοκληρώθηκε η φιέστα κινήθηκε στο 16,7%!

Στο δυναμικό κοινό 18-54  σε μέσο όρο τετάρτου έφτασε ακόμα και 16,3%, παίζοντας σταθερά σε διψήφιο επίπεδο από τις 21.15 μέχρι τις 22.45 (με μ.ό. 13,5%)!

Στο γενικό σύνολο το Open κατέγραφε μόνο διψήφια ποσοστά, φτάνοντας σε μέσο όρο τετάρτου στο 13,5%, για όσο κράτησε η φιέστα του Δικεφάλου.

Ακόμα και στο γυναικείο κοινό 25-54 η γιορτή του ΠΑΟΚ είχε τα πρωτεία με συνολικό μέσο όρο 10,8%!

Αξιοσημείωτο είναι πως το  Open ήταν το πρώτο κανάλι στους άνδρες από τις 21.30 μέχρι τις 22.44, αφήνοντας πίσω του ΣΚΑΪ, Alpha, ANT1, Star και ΕΡΤ!

Όταν έφτασε το πούλμαν στον Λευκό Πύργο λίγο πριν τις 02.00 το Open κατέγραψε μ.ό. τετάρτου 10,9%!

Αξίζει να σημειωθεί πως σε prime time Κυριακής δεν έχει ξανακάνει διψήφια νούμερα το Open!

sdna.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.