Ads Top

«Πάρτυ» του Ολυμπιακού με Ξάνθη στο Καραϊσκάκη!


Ένας Ολυμπιακός χάρμα ιδέσθαι, έδωσε ακόμα μια ποδοσφαιρική παράσταση μπροστά στον λαό του, που γέμισε το Γ. Καραϊσκάκης, σκορπώντας την Ξάνθη με 4-0!
«Και όλα πάλι ξανά, όπως τελειώνουν έτσι θα αρχίσουν», ήταν το πανό που δέσποζε στην πιο ζωντανή κερκίδα του γηπέδου Καραϊσκάκης. Ο κόσμος του Ολυμπιακού ήταν εκεί. Για το τώρα, το πριν, το μετά και το πάντα. Μέχρι να βρούνε ουρανό. Και η απάντηση των παικτών του Μαρτίνς, ήταν το χορταστικό 4-0 κόντρα στην Ξάνθη και δεκάδες στιγμές ποδοσφαιρικής μαγείας.

Ήταν αρχές Δεκέμβρη όταν ο Ολυμπιακός επισκέφθηκε τα Πηγάδια, σπατάλησε ένα σωρό ευκαιρίες και έφυγε τελικώς με το 1-1 κόντρα στην Ξάνθη. Αν υπάρχει Θεός του ποδοσφαίρου, απέδωσε δικαιοσύνη για εκείνη την… παραφωνία, κάποιους μήνες αργότερα, «ευλογώντας» με απίστευτη αποτελεσματικότητα τους Πειραιώτες στο εντός έδρας παιχνίδι τους με τους Ακρίτες και το τελικό…. ήταν μια δικαίωση, ακόμα μία, για το έργο που γίνεται στον Πειραιά.

Και μια ανταμοιβή. Για όλους εκείνους τους «τρελούς» που πιστεύουν στην ομάδα και γέμισαν, ξανά, το Γ. Καραϊσκάκης την Κυριακή (14/04) για να δουν την ομάδα τους, για να δουν ποδόσφαιρο. Αυτό το ποδόσφαιρο που παίζει σχεδόν καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς ο Ολυμπιακός. Παιχνίδι με συνεχή πίεση, ενέργεια, ωραίες συνεργασίες, γκολ. Οι Πειραιώτες ήταν σαρωτικοί (και) κόντρα στην Ξάνθη, αποφασισμένοι μάλλον, να «απαντήσουν» για εκείνο το στείρο 1-1 του πρώτου γύρου.

Από το πρώτο, έως το τελευταίο λεπτό στο Φάληρο, η ομάδα του Μαρτίνς, δεν έδειξε καμία διάθεση να σταματήσει. Όπως απαιτούσε ο κόσμος στην εξέδρα. Έτσι ο Γκιγιέρμε, ο Φορτούνης, ο Ποντένσε και η παρέα τους, δεν τους απογοήτευσαν. Ο Ολυμπιακός προσέφερε ένα 90λεπτο και κάτι ψιλά, ποδόσφαιρο υψηλής ποιότητας.

Ο καλύτερος του γηπέδου Γκιγιέρμε σκόραρε δις και έδωσε πανέμορφη ασίστ στον Κώστα Φορτούνη, ενώ και ο Ομάρ Ελαμπντελαουί είδε το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να έχει ακόμα πιο ευρύ σκορ. Μόλις δέκα λεπτά μετά την σέντρα, ο Βραζιλιάνος χαφ των Πειραιωτών μετά από εκτέλεση κόρνερ του Φορτούνη, άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

Στο 16′ ο Ζιλ Ντίας πέρασε στον Ομάρ, αυτός έκανε το γύρισμα από δεξιά και από κοντά με πλασέ και πάλι ο Γκιγιέρμε έκανε το 2-0. Ακολούθησαν δεκάδες ευκαιρίες. Ο Ζίβκοβιτς είπε «όχι» στον Φορτούνη στο 19′, είπε όχι στον Γκιγιέρμε στο 21′, ο Ομάρ στο 40′ δεν σημάδεψε σωστά, όμως στο 44′ ο Νορβηγός δεν άφησε την ευκαιρία ανεκμετάλλευτη. Ο Καμαρά έκανε δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα χτύπησε στο δεξί δοκάρι και ο δεξιός μπακ των Ερυθρόλευκων, πήρε το ριμπάουντ και σκόραρε με κεφαλιά για το 3-0.

Λίγο πριν την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού, ο Γκιγιέρμε με εξαιρετική μπαλιά βρήκε τον Φορτούνη αυτός έκανε καταπληκτικό κοντρόλ και με εξίσου φοβερό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα «γράφοντας» το 4-0. Στο 81′, ο Μασούρας έκανε πάσα στον Χασάν, αυτός πλάσαρε και σκόραρε, αλλά ο πρώτος καταλογίστηκε εσφαλμένα σε θέση οφσάιντ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Καμαρά, Φορτούνης (74′ Χασάν), Γκιγιέρμε, Ομάρ, Μεριά (69′ Αβραάμ), Τσιμίκας, Σολδάνο, Ζιλ Ντίας, Ποντένσε (58′ Μασούρας) και Σισέ.

ΞΑΝΘΗ: Ζίβκοβιτς, Ντε Αμορίμ, Κασάδο (46′ Οκάν), Καμαρά, Κοβάσεβιτς, Ντουρεστάμ, Μελιόπουλος, Μπρίτο (73′ Φακής), Σαρπόνγκ (65′ Θυμιάνης), Μπαξεβανίδης και Σιλά.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.