Ads Top

Απίστευτος Πέλκας - Έτσι... τρέλανε τους οπαδούς της ΑΕΛ


Φοβερό σκηνικό με τον Δημήτρη Πέλκα στο AEL FC Arena - Δείτε τι έκανε!
Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να εξασφαλίσει την κατάκτηση του τίτλου από σήμερα, καθώς έμεινε στο 1-1 με την ΑΕΛ στη Λάρισα και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα πανηγυρίσει τον τίτλο την επόμενη εβδομάδα κόντρα στον Λεβαδειακό. Στο 55’ ο Δημήτρης Πέλκας πέτυχε ένα γκολ, το οποίο θα μπορούσε να αποδειχθεί ιστορικό, εάν η ΑΕΛ δεν ισοφάριζε άμεσα (64’) με τον Γιακιμόφσκι, ο οποίος διαμόρφωσε το 1-1.

Ο ΠΑΟΚ πίεσε ασφυκτικά στο τελευταίο ημίωρο για να βρει το γκολ της νίκης που θα του έδινε τον τίτλο και ο Πέλκας, που είχε πάρει το περιβραχιόνιο του αρχηγού μετά τον τραυματισμό του Βιεϊρίνια στο πρώτο ημίχρονο, ήταν εκ των πρωταγωνιστών του Δικεφάλου.

Ο Έλληνας διεθνής τα έδωσε όλα μέχρι τέλους και έμοιαζε να είναι… παντού στο γήπεδο, αφού το πάθος και η «λαχτάρα» του για ένα ακόμα γκολ ήταν εμφανή.

Από υπερβάλλοντα ζήλο, ο Πέλκας προκάλεσε την οργή της εξέδρας των «βυσσινί» σε μια φάση λίγο μετά την ισοφάριση της ΑΕΛ. Ο αρχηγός του Δικεφάλου μπήκε δυναμικά σε μια διεκδίκηση της μπάλας, την οποία κλώτσησε πολύ δυνατά προς τους φιλάθλους των Λαρισαίων, με αποτέλεσμα να αντιδράσουν.

Αμέσως, πάντως, ο βραχύσωμος άσος σήκωσε το χέρι του προς την εξέδρα θέλοντας με αυτό τον τρόπο να ζητήσει «συγγνώμη» για την ενέργειά του.

Η εν λόγω χειρονομία του Πέλκα εκτιμήθηκε δεόντως, αφού ο άσος του ΠΑΟΚ φανέρωσε το ήθος του, μην αφήνοντας την ένταση της στιγμής να τον παρασύρει.



sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.