Ads Top

«Καίγεται για τον Φορτούνη η Φενέρ»


Η τουρκική ομάδα θέλει να εντάξει τον Έλληνα μέσο στο δυναμικό της, με τα ρεπορτάζ στην γειτονική χώρα ν' αναφέρουν ότι η Φενέρ θα επιμείνει για την απόκτηση του διεθνούς άσου.
Η Φενέρμπαχτσε έχει σε περίοπτη θέση της μεταγραφικής της λίστας τον Κώστα Φορτούνη και τα ρεπορτάζ του τουρκικού Τύπου για το ενδιαφέρον της Φενέρ φανερώνουν την μεγάλη επιθυμία της ομάδας της Κωνσταντινούπολης για την απόκτηση του παίκτη.

Αυτό μάλιστα που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Κόκκινος Πρωταθλητής», Τούρκος δημοσιογράφος ανέφερε το βράδυ της Κυριακής ότι η Φενέρ θα επιμείνει για την απόκτηση του Φορτούνη.

Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που τα δημοσιεύματα στην Τουρκία αναφέρουν ότι η Φενέρ προσπαθεί για την υλοποίηση της μεταγραφής, ωστόσο ο παίκτης είναι αυτή την στιγμή σε διαδικασία συζητήσεων με τον Ολυμπιακό για την επέκταση της συνεργασίας τους.

Ο Φορτούνης που έκανε φέτος μια εξαιρετική χρονιά έχει συμβόλαιο με τους ερυθρόλευκους λήγει το καλοκαίρι του 2020, με τις δύο πλευρές να συζητούν όπως προαναφέραμε για την επέκταση της συνεργασίας τους.

to10.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.