Ads Top

Ούτε Ολυμπιακός, ούτε ΑΕΚ: Εκεί τον δίνει ο Κομπότης με πολλά λεφτά!


Μεταγραφή-έκπληξη από τον Λεβαδειακό. Πού θα πάει το σούπερ ταλέντο; 
Λόγω ηλικίας, ξεχωρίζει. Μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού οι γεννημένοι στον 21ο αιώνα που παίζουν στη Superleague.

Και ο Φώτης Ιωαννίδης (γεννημένος μάλιστα το 2001) είναι ο πλέον «χρησιμοποιημένος», έχοντας τον μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής σε σχέση με τους υπόλοιπους της… γενιάς του.

Μοιραία, όπως για κάθε καινούργιο «φρούτο» που εμφανίζεται στα γήπεδα μας, το ενδιαφέρον των «μεγάλων», πάντα υπαρκτό. Ετσι και για τον νεαρό επιθετικό του Λεβαδειακού το τελευταίο διάστημα, αφού κατά καιρούς έχει συνδεθεί και με τους τρεις που μπορούν να ικανοποιήσουν τους «πράσινους» της Λειβαδιάς.

Αρχικά, γράφτηκε και κυκλοφόρησε για τον ΠΑΟΚ, κάτι που στην πορεία διαψεύστηκε από τους αρμόδιους του «δικεφάλου», έκτοτε η ΑΕΚ παρουσιάστηκε να έχει πάρει… κεφάλι στην κούρσα της υπογραφής του Ιωαννίδη, προτού, τελευταία, ο Ολυμπιακός παρουσιαστεί πως έχει «κλείσει» τον 18χρονο φορ.

Οπως φαίνεται όμως και όπως εσχάτως κυκλοφορεί, συμφωνία δεν υφίσταται με κανέναν από τους προαναφερθέντες. Ο ισχυρός άνδρας του Λεβαδειακού, Γιάννης Κομπότης, βλέποντας πως η ομάδα του υποβιβάζεται (κι όμως, κι όμως…) έχει θέσει την πώληση του Ιωαννίδη ως βασικό ζητούμενο προκειμένου είτε να βγει η χρονιά στη Football League (λέμε τώρα) είτε να αποτελέσει το τελευταίο, καλό του deal προτού και τυπικά αποχωρήσει από τον σύλλογο (ναι, υπάρχει και αυτό το σενάριο).

Οι απαιτήσεις του Κομπότη λοιπόν, δηλωμένες σε κάθε ενδιαφερόμενο: 1 εκατ. ευρώ, ποσό που κανείς από τους «μεγάλους» του ελληνικού πρωταθλήματος δεν εμφανίζεται διατεθειμένος να προσφέρει. Αντίθετα όμως, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από τη Λιβαδειά το τελευταίο διάστημα, είναι πως έχει βρεθεί ομάδα του εξωτερικού που είναι διατεθειμένη να προσφέρει αυτό το πόσο. Προς στιγμήν δεν υπάρχει συμφωνία, ωστόσο η προσφορά που – δεδομένα – υπάρχει στον Λεβαδειακό είναι πολύ κοντά στις αξιώσεις του συλλόγου και πως είναι θέμα χρόνου να υπάρξει συμφωνία και ο 18χρονος Ιωαννίδης να μετακομίσει στο εξωτερικό (Ιταλία;).

Μένει να δούμε αν και αυτή είναι μια από τις πολλές φήμες για τον νεαρό ταλαντούχο επιθετικό ή, όπως τουλάχιστον ολοένα και περισσότερο διαρρέεται στην πιάτσα, αυτή τη φορά,  η συγκεκριμένη φήμη έχει υπόσταση.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.