Ads Top

Ο νέος Ολυμπιακός στο μυαλό του Μαρτίνς


Το πλάνο του Μαρτίνς, τα στοιχεία πάνω στα οποία θέλει να βελτιώσει την ομάδα του και οι διαφορές στην φετινή προετοιμασία. 
Τι θέλει να προσθέσει ο Πορτογάλος και που ποντάρει για την επιτυχία του πρότζεκτ

Ο Ολυμπιακός του Πέδρο Μαρτίνς έχει δημιουργήσει ένα νέο «σκηνικό» μετά από μια περίοδο ριζικής ανασυγκρότησης του ρόστερ και δεν χωρά αμφιβολία πως η ομάδα του λιμανιού ξεκινά το πρότζεκτ της νέας σεζόν με ξεκάθαρη στόχευση την επιστροφή στις κατακτήσεις τίτλων.

Ξέρει καλά ο προπονητής των πειραιωτών ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι ακόμα καλύτερος τη νέα σεζόν και ο Μαρτίνς έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην ομάδα του. Θεωρεί ο Πορτογάλος πως υπάρχουν όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να παρουσιάσουν ακόμα καλύτερη εικόνα οι ερυθρόλευκοι.

Και η συγκεκριμένη εκτίμηση από πλευράς του 49χρονου τεχνικού δεν είναι «αυθαίρετη», αλλά βασίζεται σε ποδοσφαιρική λογική. Ο νέος Ολυμπιακός έχει ήδη πάρει σχήμα στο μυαλό του Πέδρο Μαρτίνς και αυτό ακριβώς πρέπει να κάνει ο Πορτογάλος.

Να σχεδιάζει τις κινήσεις που θα δώσουν μεγαλύτερη ώθηση στο πρότζεκτ της νέας σεζόν και ο προπονητής των πειραιωτών ξέρει καλύτερα από τον καθένα πως ο Ολυμπιακός έχει πολλές σταθερές στο παιχνίδι του.

Η ομοιογένεια για παράδειγμα είναι ένα στοιχείο στο οποίο ποντάρει πολύ ο έμπειρος τεχνικός της ομάδας του λιμανιού για τη νέα χρονιά.

Αυτό θα δώσει την δυνατότητα στον Μαρτίνς να εξελίξει τον τρόπο παιχνιδιού των ερυθρόλευκων, είναι κάτι που θα επιτρέψει στον Μαρτίνς περάσει και νέες ιδέες στην επιθετική αλλά και ανασταλτική λειτουργία των πειραιωτών.

Για παράδειγμα, ο Μαρτίνς θεωρεί πως ο Ολυμπιακός θα έχει καλύτερους αυτοματισμούς στο παιχνίδι του, μεγαλύτερη ταχύτητα στην μεταφορά μπάλας και αυτό φυσικά έχει να κάνει με το ότι δεν θα είναι μια ομάδα με είκοσι νέους παίκτες, όπως το περασμένο καλοκαίρι.

Χρήζει επίσης ιδιαίτερης μνείας ότι ο Μαρτίνς αναμένεται να διαφοροποιήσει πράγματα σε ότι έχει να κάνει και με την προετοιμασία της ομάδας του το φετινό καλοκαίρι.

Ο Πορτογάλος σχεδιάζει να περάσει κι άλλα στοιχεία στο παιχνίδι των ερυθρόλευκων, γνωρίζοντας πως και οι απαιτήσεις θα είναι διαφορετικές και μεγαλύτερες τη νέα σεζόν και ειδικότερα το καλοκαίρι.

Αυτό διότι οι ερυθρόλευκοι θα δώσουν προκριματικά για να μπουν στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και αυτό είναι κάτι που σίγουρα έχει μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας σε σχέση με τα προκριματικά του περασμένου καλοκαιριού για το Γιουρόπα.

Είναι λοιπόν προφανές πως η φετινή προετοιμασία θα έχει ακόμα μεγαλύτερη ένταση σε σχέση με πέρυσι και η δομή της θα είναι διαφορετική όπως έχουμε αναφέρει στο «10», καθώς οι πειραιώτες θα προπονηθούν αρχικά για 15 μέρες στο Ρέντη και μετά θα πάνε στην Πολωνία.

Ο νέος Ολυμπιακός στο μυαλό του Πέδρο Μαρτίνς είναι μια ομάδα που θα είναι ακόμα πιο επιθετική, θα βγάζει περισσότερες συνεργασίες αλλά παράλληλα στόχος είναι να «δέσει» και την αμυντική του λειτουργία.

Ο Πέδρο Μαρτίνς θεωρεί πως ο Ολυμπιακός μπορεί να είναι καλύτερος την επόμενη αγωνιστική σεζόν και ποντάρει στην ποιότητα των παικτών που έχει η ομάδα του λιμανιού.

Θεωρεί μάλιστα ο προπονητής των ερυθρόλευκων ότι παίκτες που ήταν φέτος για πρώτη χρονιά στην ομάδα του Πειραιά, θα προσφέρουν περισσότερα την επόμενη αγωνιστική περίοδο κι αυτό θ’ ανεβάσει επίπεδο τον Ολυμπιακό.

to10.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.