Ads Top

Κρέσπο και Βαρέλα πήραν συνέντευξη ο ένας απ' τον άλλον!


Εναλλάσοντας ρόλους δημοσιογράφου και συνεντευξιαζόμενου, οι Χοσέ Κρέσπο και Φερνάντο Βαρέλα έδωσαν σόου μετά την απονομή του πρωταθλήματος, απαντώντας ο ένας στις ερωτήσεις του άλλου.
Αναλυτικά όσα δήλωσαν μπροστά στην κάμερα της NOVA:

Βαρέλα σε Κρέσπο για την καλύτερη στιγμή του φέτος: «Η σημερινή μέρα, κερδίσαμε το πρωτάθλημα και δώσαμε χαρά στον κόσμο μας»

Κρέσπο σε Βαρέλα για το αν μπορεί ο ΠΑΟΚ να νικήσει στα Γιάννενα: «Πιστεύω ότι η ομάδα μπορεί να κερδίσει και στα Γιάννενα για να έχει το καλύτερο ρεκόρ στη χώρα, σήμερα θα γιορτάσουμε και από αύριο θα δουλέψουμε για να κερδίσουμε πρώτα τον Αστέρα και μετά τα Γιάννενα».

Βαρέλα σε Κρεσπο για τον αγώνα που θα μείνει στην καρδιά του: «Τους δυο τελικούς κυπέλλου και τον αγώνα με τη Σπαρτάκ για την ανατροπή αλλά και γιατί είχε έρθει μια μέρα πριν η δεύτερη κόρη μου στη ζωή».

Κρέσπο σε Βαρέλα για το αν νιώθει δικαίωση με το γκολ που πέτυχε, μετά από εκείνο που του ακύρωσαν με την ΑΕΚ: «Ναι όπως είχα πει και στην οικογένεια μου αν ο θεός είναι δίκαιος θα έρθει η στιγμή που θα πετύχω ένα γκολ που θα είναι ακόμα σημαντικότερο από εκείνο με την ΑΕΚ».

Για τον Ιβάν Σαββίδη:

Κρέσπο: «Από αυτον έχουν ξεκινήσει όλα. θέλω να τον ευχαριστήσω γιατί ευθύνεται για όλα όσα περνάω αυτά τα τρία χρόνια με τον ΠΑΟΚ και για όλα όσα είχα την τύχη να ζήσω».

Βαρέλα: «Είναι και θα είναι η αιτία που γίνονται όλα αυτά , είναι δίπλα μας για να μας υποστηρίξει και αυτός ο τίτλος έχει την υπογραφή του. Θέλω να ευχαριστήσω και τον Κρέσπο γιατί με έχει βοηθήσει έχω βελτιωθεί διπλά του και έχουμε γίνει τόσο καλό αμυντικό δίδυμο».

Ο Βαρέλα για το αν θα ανανεώσει με τον ΠΑΟΚ: «Η σημερινή μέρα είναι για πανηγυρισμούς, εγώ είμαι ανοιχτός σε συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ γι αυτό και δεν έχω συζητήσει με καμία άλλη ομάδα και αν όλα πάνε καλά και συμφωνήσουμε θα συνεχίσω να είμαι εδώ».

gazzetta.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.