Ads Top

Τρελή φήμη για Ολυμπιακό και Μπογιάτα - Τι συμβόλαιο θέλει!


Ήρθε στην Ελλάδα για υπογραφές; Δημοσίευμα βάζει...φωτιά στο φλερτ που υπάρχει ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Μπογιάτα!
Όπως κατ' επανάληψη έχουμε επισημάνει, παιχνίδι του Ολυμπιακού, καθημερινότητα (πλέον) του Ολυμπιακού, χωρίς μεταγραφικά σενάρια, δεν υφίσταται. Και χθες λοιπόν, μετά την "τεσσάρα" επί της Ξάνθης, στο εντός έδρας φετινό αντίο των "ερυθρόλευκων", κυκλοφόρησαν στο γήπεδο ακόμη, διάφορες φήμες που ήθελαν τον Ντεντρίκ Μπογιατά να βρίσκεται στην Αθήνα προκειμένου να συζητήσει με τους Πειραιώτες.
Προφανώς, διασταύρωση της εν λόγω φήμης δεν μπορεί να γίνει, ειδικά από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός, όταν και εφόσον θέλει, φροντίζει να κρατάει τα (μεταγραφικά) στεγανά του ερμητικά κλειστά. Άλλο είναι όμως το ζήτημα αναφορικά με τον διεθνή Βέλγο στόπερ.

Το συμβόλαιο του λοιπόν με τη Σέλτικ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και παρά τις πολύ μεγάλες προσπάθειες των πρωταθλητών Σκωτίας να τον κρατήσουν στο ρόστερ τους, δεν έχει καταστεί δυνατό. Ο λόγος, όπως αναφέρεται από τα media των "χάιλαντς", είναι πως ο παίκτης θέλει να δοκιμάσει σε ένα από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Μάλιστα, στην έντυπη έκδοσή του την περασμένη Παρασκευή, το απολύτως έγκυρο γερμανικό περιοδικό Kicker ανέφερε πως ο Ντεντρίκ ​Μπογιατά συμφώνησε με την Χέρτα και θα γίνει η πρώτη προσθήκη των Βερολινέζων εν όψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Επιπρόσθετα της συγκεκριμένης αναφοράς (η οποία δεν επιβεβαιώθηκε ούτε από τον γερμανικό σύλλογο ούτε από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή) υπήρξε μπαράζ δημοσιευμάτων στην Σκωτία, σύμφωνα με τα οποία τα 2 εκατ. ευρώ που φέρεται να έχει προσφέρει η Χέρτα ετησίως στον Βέλγο στόπερ εκτιμώνται ως "λίγα" βάσει της δυναμικής που έδειξε στο "Σελτικ Παρκ" τα τελευταία χρόνια ο θηριώδης παίκτης.

Μοιάζει δύσκολο, με αυτές τις συνθήκες να έχει κάνει "μπάσιμο" ο Ολυμπιακός, αφού έστω και ένα απ’ όλα να ισχύει (το οικονομικό, η φερόμενη συμφωνία με τη Χέρτα, αλλά και η επιθυμία του ποδοσφαιριστή), Μπογιατά στα μέρη μας δεν πρόκειται να δούμε…

sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.