Ads Top

Σκηνικό φιέστας στο κατάμεστο "Γ. Καραϊσκάκης"


Το "Γ. Καραϊσκάκης" ήταν κατάμεστο στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Ξάνθη, οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς απέδωσαν πολύ όμορφο ποδόσφαιρο, ενώ ο κόσμος είχε δημιουργήσει σκηνικό φιέστας στο γήπεδο. (PHOTOS)

Αν κάποιος δεν γνώριζε πώς ήταν διαμορφωμένη η βαθμολογία στο ελληνικό πρωτάθλημα και βρισκόταν στο "Γ. Καραϊσκάκης" για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Ξάνθη, θα ήταν πεπεισμένος πως οι Πειραιώτες πανηγύριζαν την κατάκτηση του τίτλου και πως μετά το φινάλε της αναμέτρησης θα ακολουθούσε η φιέστα για την απονομή του τροπαίου.

Και όμως, τίποτα απ' όλα αυτά δεν θα συνέβαινε. Ο Ολυμπιακός θα τερματίσει δεύτερος, εκτός αν ο ΠΑΟΚ αποφασίσει να αυτοκτονήσει στα δυο τελευταία ματς με Λεβαδειακό και ΠΑΣ Γιάννινα, όμως ο κοσμος του αισθάνεται γεμάτος από το θέαμα που του έχει προσφέρει το σύνολο του Πέδρο Μαρτίνς. Μια ομάδα με αρχή, μέση και τέλος που έχει τα φόντα να επανέλθει στην κορυφή.

Μπορεί φέτος οι Πειραιώτες να μην κατέκτησαν κάποιο τρόπαιο, να έμειναν δεύτεροι, να αποκλείστηκαν στα προημιτελικά του Κυπέλλου από τη Λαμία και να έμειναν εκτός από τους "32" του Europa League, εντούτοις οι ερυθρόλευκοι φίλαθλοι αναγνώρισαν τα άλματα που έγιναν από πέρυσι σε αγωνιστικό επίπεδο και έβαλαν πλάτη.

Γέμισαν το γήπεδο, χειροκρότησαν τον προπονητή και τους παίκτες, έκαναν... κύμα στις εξέδρες και δημιούργησαν μια ατμόσφαιρα που συνήθως τις συναντάς σε φιέστες. Όποιος, δε, είχε βρεθεί στις 2-3 τελευταίες φιέστες του Ολυμπιακού, ίσως το κλίμα να μην ήταν τόσο εορταστικό όσο στο ματς με την Ξάνθη. Ο λόγος είναι ότι ο κόσμος βλέπει προοπτική και του αρέσει το θέαμα που βλέπει...

"Και όλα πάλι ξανά όπως τελειώνουν, έτσι θ' αρχίσουν", ανέφερε το πανό που ανέβηκε στο δεύτερο ημίχρονο, το οποίο παραπέμπει στους στίχους του γνωστού τραγουδιού της Πρωτοψάλτη και του Ρέμου. Οι φίλοι του Ολυμπιακού έδωσαν το... στίγμα για την επόμενη μέρα, δείχνοντας σε όλους ότι θα στηρίξουν τον Πορτογάλο προπονητή και τους ποδοσφαιριστές.


ΤΟ "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ" ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΜΑΝΔΡΑΣ

Εξάλλου, στο γήπεδο υπήρξε και δυο πανό με αποδέκτη τον Βαγγέλη Μαρινάκη από κατοίκους της Μάνδρας για τη μεγάλη βοήθεια που προσέφερε ο ίδιος και ο Ολυμπιακός μετά τις φονικές πλημμύρες στην περιοχή πριν από περίπου δυο χρόνια.
Το ένα έγραφε "Βαγγέλη Μαρινάκη, 2 χρόνια δίπλα μας, για πάντα στις καρδιές μας. Μάνδρα Αττικής". Και το δεύτερο ανέφερε "Η πόλη μας ξαναγεννήθηκε, με του Θεού την χάρη, γιατί σε έχουμε στο πλάι μας, Βαγγέλη παληκάρι".

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.