Ads Top

ΑΕΛ: "Ντροπή στον Δώνη, τον Νταμπίζα, κατάντησε ο ΠΑΟ μικρότερος από τον ΟΦΗ"


H ΠΑΕ ΑΕΛ με ανακοίνωσή της βάλλει κατά του προπονητή και τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού, Γιώργου Δώνη και Νίκου Νταμπίζα, υποστηρίζοντας ότι "κατάντησαν τον Παναθηναϊκό μικρότερο από τον ΟΦΗ".
Η ΑΕΛ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον ΠΑΟΚ στη Λάρισα κι έκανε βήμα προς την παραμονή της στη Super League. Οι "βυσσινί" σε ανακοίνωσή τους βάλλουν κατά του προπονητή και τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού, Γιώργου Δώνη και Νίκου Νταμπίζα, υποστηρίζοντας ότι "κατάντησαν τον Παναθηναϊκό μικρότερο από τον ΟΦΗ" με αφορμή την ήττα του "τριφυλλιού" από την ομάδα του Ηρακλείου.

Άλλωστε και παραμονή της αναμέτρησης ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, με προσωπική του δήλωση στράφηκε εναντίον του πρώην προπονητή (Δώνης) και πρώην αμυντικού (Νταμπίζας) της ομάδας από τη Λάρισα και νυν στελεχών των "πρασίνων".

Η θεσσαλική ΠΑΕ, παράλληλα, ευχήθηκε στον ΠΑΟΚ να κατακτήσει το πρωτάθλημα στην Τούμπα την επόμενη (29η) αγωνιστική, ενώ προανήγγειλε ειδική τιμωρία στους οπαδούς της που φώναξαν συνθήματα κατά του Δικεφάλου.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΛ:

"Συγχαρητήρια στα παιδιά μας, συγχαρητήρια στους προπονητές μας, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χιλιάδες οπαδούς μας. Αυτοί που φώναξαν "Βούλγαροι" δεν είναι Έλληνες, είναι Αλβανοί και στην ΑΕΛ δεν θα ξαναπατήσουν ποτέ.

Στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό θα έχουν ειδική περιποίηση. Ευχόμαστε στον ΠΑΟΚ να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα την επόμενη Κυριακή.

Υ.Γ. Ντροπή στο Δώνη, στον Νταμπίζα και σε αυτούς που τους έχουν εκεί.

Κάθε μέρα ο Παναθηναικός μικραίνει και αυτοί εισπράττουν τους παχυλούς μισθούς τους.

Κατάντησε ο Παναθηναικός μικρότερος από τον ΟΦΗ.

Εμείς θα είμαστε και του χρόνου στην Super League και θα τους περιμένουμε στη Λάρισα για να τους δώσουμε τιμητικές πλακέτες.

Περαστικά και στο παλιό αφεντικό.

Τα σχέδια χαλάνε, θα το αντιληφθεί σε λίγες μέρες".

*sport24.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.