Ads Top

Όλα ρευστά στις εκλογές της λίγκας, πολύ πιθανή η σύγκρουση ΑΕΚ-ΠΑΟΚ!


Λίγες ώρες απέμειναν για την ανάδειξη του νέου προέδρου της Super League (Τρίτη 16/4, 14:00) και η κατάσταση σε ό,τι αφορά τις υποψηφιότητες ήταν και παραμένει απόλυτα ρευστή. 
Ειδικά στην διάρκεια της σημερινής ημέρας, τα δεδομένα άλλαξαν πολλές φορές και όπως συνηθίζουμε να λέμε σε αυτές τις περιπτώσεις… η νύχτα θα είναι μεγάλη!

Την δεδομένη χρονική στιγμή, ωστόσο, φαντάζει εξαιρετικά πιθανή μια σύγκρουση ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, με υποψήφιους τον Μηνά Λυσάνδρου και τον Μάκη Γκαγκάτση!

Ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΑΕΚ, έχει ουσιαστικά ανακοινώσει την υποψηφιότητά του από την περασμένη Πέμπτη και μέχρι στιγμής δεν την έχει αποσύρει, ούτε φαίνεται να υπάρχει πρόθεση για κάτι τέτοιο.

Η υποψηφιότητα Λυσάνδρου δεν άρεσε στα υψηλά κλιμάκια του ΠΑΟΚ (παρά την καλή σχέση που διατηρούσαν μέχρι τώρα Λυσάνδρου και Μάκης Γκαγκάτσης), στη λογική (και υπό τον φόβο) ότι η ΑΕΚ θα αποκτήσει μεγαλύτερη επιρροή στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ και θα «έγερναν» οι συσχετισμοί ξεκάθαρα υπέρ της (ο πρόεδρος της Super League είναι και εξ οφίτσιο αντιπρόεδρος της ομοσπονδίας).

Έτσι επιδιώχθηκε από πλευράς «δικεφάλου του Βορρά» να βρεθεί μια υποψηφιότητα κοινής αποδοχής, με πίεση προς την ΑΕΚ να αποσύρει την υποψηφιότητα Λυσάνδρου. Πρόεδρο κοινής αποδοχής προτιμούσε και ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης.

Ο ΠΑΟΚ πρότεινε αρχικά την διευθύνουσα σύμβουλο του Ατρομήτου, Κάτια Κοξένογλου, όμως η περίπτωσή της δεν προχώρησε.

Ενδιάμεσα, λέγεται πως προσεγγίστηκαν κι άλλα άτομα από τον ΠΑΟΚ, όπως ο β’ αντιπρόεδρος του ΟΦΗ, Ηλίας Πουρσανίδης.

Την Δευτέρα (15/4), ήρθε πολύ έντονα στο προσκήνιο ως λύση κοινής αποδοχής, το όνομα του μεγαλομετόχου της Λαμίας, Πανουργιά Παπαϊωάννου, ο οποίος μάλιστα δήλωνε ότι τον ενδιαφέρει η θέση.

Όμως το απόγευμα της Δευτέρας διαφάνηκε πως ούτε για αυτή την περίπτωση υπήρξε συμφωνία και ακολούθησε διαρροή από τον ΠΑΟΚ, ότι υποψήφιος στις εκλογές της Τρίτης θα είναι τελικά ο αντιπρόεδρός του, Μάκης Γκαγκάτσης!

Μια υποψηφιότητα που έχει αρκετές ιδιαιτερότητες, με δεδομένο ότι διευθύνων σύμβουλος στη λίγκα είναι ο πατέρας του Μάκη Γκαγκάτση, Βασίλης, ο οποίος φαίνεται να μετράει μέρες στο συνεταιρισμό μετά την καταδικαστική απόφαση που υπάρχει σε βάρος του και την «παρέμβαση» Χούμπελ για το εν λόγω θέμα.

Κατά συνέπεια, την δεδομένη χρονική στιγμή φαίνεται πως οδεύουμε προς μια κόντρα ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, δηλαδή Λυσάνδρου-Μ. Γκαγκάτση.

Όμως μέχρι και την τελευταία στιγμή, δηλαδή την Τρίτη στις 14:00, τίποτα δεν θα μπορεί να θεωρηθεί απολύτως βέβαιο, αφού σε πολλές περιπτώσεις έχουμε δει πως η υποψηφιότητα που βλέπει πως… χάνει, στο τέλος αποσύρεται!

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.