Ads Top

«Ψάχνεται» για Σλιμανί ο Ολυμπιακός


Σοβαρό είναι το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Ισλάμ Σλιμανί, σύμφωνα με πληροφορίες από την Αγγλία. 
Την περίπτωση του Ισλάμ Σλιμανί φαίνεται πως παρακολουθεί «ζεστά» ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με πληροφορίες από την Αγγλία που επικαλείται ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Αλγερινός επιθετικός φαίνεται πως θα αλλάξει ομάδα ξανά το καλοκαίρι, αφού όλα δείχνουν ότι δεν θα μείνει στη Φενέρμπαχτσέ που είναι δανεικός από την Λέστερ.

Ωστόσο, ούτε οι «αλεπούδες» δεν προτίθενται να κρατήσουν στο ρόστερ τους τον 30χρονο άσο, ο οποίος ψάχνει εκ νέου τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Επιθυμία του αγγλικού συλλόγου θα ήταν να παραχωρήσει τον παίκτη με ένα ποσό κοντά στα 10 εκατ. ευρώ, αλλά αυτό μοιάζει αδύνατο αυτή τη στιγμή.

Για αυτό το λόγο οι Άγγλοι φαίνεται πως σκέφτονται την παραχώρησή του ξανά ως δανεικό σε κάποια άλλη ομάδα, με τον Ολυμπιακό να βάζει κάτω τα δεδομένα της συγκεκριμένης υπόθεσης.

Το ίδιο ρεπορτάζ υποστηρίζει πως για τον Ολυμπιακό που ψάχνει έναν έμπειρο γκολτζή, η περίπτωση του Σλιμανί μοιάζει ενδιαφέρουσα, αφού πρόκειται για ποδοσφαιριστή που δεν θα αγωνιστεί στο προσεχές Κόπα Άφρικα.

Δεν παύει όμως να είναι μία πολύ δύσκολη περίπτωση που εξαρτάται από διάφορους παράγοντες.

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.