Ads Top

Ολυμπιακός: Παρελθόν κι επισήμως ο Γουέμπερ, σε απολογία ο Τουπάν


Η συνεργασία του Ολυμπιακού με τον Μπριάντε Γουέμπερ ολοκληρώθηκε κι επισήμως, ενώ σε απολογία από την ερυθρόλευκη ΚΑΕ κλήθηκε ο Αξέλ Τουπάν.
Ο Μπριάντε Γουέμπερ αποτελεί παρελθόν κι επισήμως από τον Ολυμπιακό, καθώς το Σάββατο (13/4) ολοκληρώθηκε και το τυπικό σκέλος της έκδοσης του "διαζυγίου" των δύο πλευρών. 

Ο 26χρονος Αμερικανός γκαρντ είναι ελεύθερος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, καθώς το Σάββατο (13/4) ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες για να αποδεσμευτεί από τον Ολυμπιακό.

Ο Μπριάντε Γουέμπερ υπέπεσε σε αρκετά πειθαρχικά παραπτώματα, ενώ του λείπει και η πατρίδα του και η συνεργασία του με τον Ολυμπιακό ολοκληρώθηκε το Σάββατο (13/4).

Ξένο σώμα για τον Ολυμπιακό, όμως, είναι και ο Αξέλ Τουπάν, ο οποίος ζήτησε να αποχωρήσει από τους ερυθρόλευκους, ενώ δεν δέχθηκε να πληρωθεί μέσω ελληνικής τράπεζας. Ο Γάλλος περιφερειακός δεν εμφανίστηκε στο ΣΕΦ για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και η ερυθρόλευκη ΚΑΕ τον κάλεσε σε απολογία για την απουσία του. Η συνεργασία των δύο πλευρών δεν θα συνεχιστεί και ήδη οι ερυθρόλευκοι αναζητούν έναν πόιντ γκαρντ, ώστε να ενισχύσουν το ρόστερ τους.

Όσον αφορά τον Γιώργο Πρίντεζη, τα μηνύματα για τον τραυματισμό του είναι θετικά. Ο 34χρονος πάουερ φόργουορντ στο 15' της αναμέτρησης της 24ης αγωνιστικής της Basket League ένιωσε ένα "σφίξιμο" στη μέση, αλλά όλα δείχνουν πως δεν έχει κάτι το ανησυχητικό. Ο "Πριντ" μάλιστα θα έχει την ευκαιρία να ξεκουραστεί, καθώς η ομάδα του έχει διήμερο ρεπό.

sport24.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.